Bachelor In De Muziek Prestaties

Oral Roberts University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor In De Muziek Prestaties

Oral Roberts University

De Music afdeling van ORU legt een sterke nadruk op het bijbrengen van de muziek van het verleden, heden en toekomst perspectieven aan haar studenten binnen een christelijke, charismatische omgeving. Als onderdeel van het lopende proces om een ​​uitgebreide undergraduate stichting in de muziek te bieden, de muziekafdeling doeleinden: - Zorg voor mogelijkheden voor studenten om hun muziek capaciteiten en interesses te ontwikkelen door het gebruik van muziek als socialiserende kracht, als een hulpmiddel om medelevend begrip van zichzelf en hun omgeving en als een middel van zelfexpressie - Stimuleer een waardering en liefde voor muziek door de studie van de verschillende disciplines - Ontwikkelen van technieken voor de rijpere evaluatie van muzikale standaard

Studenten met de wens en het vermogen om een ​​hoge standaard in de stem of instrumentale prestaties te bereiken hebben de mogelijkheid om uit te blinken in de muzikale uitvoering major. Deze belangrijke aanbiedingen drie concentratiegebieden voor de musical performer: instrumentaal, keyboard en zang.

Concentratiegebieden

Instrumentaal Naast deelname aan de wekelijkse toetsenbord, orkestrale instrument of audio workstation lessen, studenten selecteren van de instrumentale concentratie deelnemen aan een lezing-discussie-demonstratie cursus voor die anticiperen op een carrière als professioneel muzikant in een performance groep, een solist, een instrumentaal leraar in openbare of particuliere scholen of als een prive-studio leraar.

Toetsenbord Het toetsenbord concentratie is voor studenten die geïnteresseerd zijn in de prestaties toetsenbord en / of anticiperen studeren aan een graduate niveau. Studenten kiezen het toetsenbord concentratie zullen deelnemen aan een lezing-discussie-demonstratie cursus gericht op een toekomstig beroep in persoon of groep de studio onderwijs.

Vocal
In de vocale concentratie, studenten ervaring opdoen met het Internationaal Fonetisch Alfabet en de toepassing ervan in het Engels en Italiaanse vocale literatuur en onderzoeken van specifieke management vraagstukken met betrekking tot het gebruik van fonetiek in het vocaal ensemble. Studenten ook deelnemen aan een lezing-discussie-demonstratie natuurlijk dat studenten met de belangrijkste elementen van de menselijke verantwoorde productie en fundamentele vocale storingen vertrouwd. Onderwijs-en diagnostische technieken, waaronder die van klassenmanagement voor praktische toepassing, worden gepresenteerd.

Platengiganten moet continue groei in het vermogen aan te tonen. Overwegingen worden regelmatig gepresenteerd, bieden studenten mogelijkheden te verschijnen als solisten. Zoals met alle ORU senioren, zijn muziek majors verplicht om een ​​hoogtepunt activiteit voorbereiden: een overweging, een project of een paper. Deze activiteit wordt geselecteerd met de richting van hun adviseur volgens de specifieke muziekprogramma ingeschreven.

Uitkomsten

Met een diploma van de ORU Music Department, zult u worden uitgerust voor het onderwijs in de openbare en particuliere scholen, lerende in privé studio's, en die bij professionele muziek organisaties, werkzaam in gerelateerde muziek velden en ministeries kerk. Daarnaast zal je een voldoende achtergrond voor verdere studie in graduate schools verwerven.

Toelating tot de muziek-programma vereist een aparte applicatie met de Music Department en een auditie. Aanvragers krijgen bericht van hun aanvaarding van de universiteit door het Admissions Office; zij zullen geïnformeerd worden over acceptatie als een belangrijke muziek van de afdeling Oude Muziek.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
8 semesters
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Tulsa, Oklahoma
Startdatum : Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2018
Verenigde Staten - Tulsa, Oklahoma
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan