Bachelor in de muziek

Bilkent University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in de muziek

Bilkent University

Het ministerie van Music biedt graden in compositie, performance en Opera Studies. Het doel van de afdeling is om de artistieke en academische ervaringen die de opvoeding van jonge musici als scheppers en tolken, evenals een uitstekende omgeving waarin hun creativiteit en muzikaliteit te bevorderen vergemakkelijken. Deze omgeving stimuleert studenten om deel te nemen en bij te dragen tot artistieke inspanningen. Studenten, student ensembles, en alumni hebben tal van prijzen en onderscheidingen ontvangen op prestigieuze internationale wedstrijden, en afgestudeerden genieten van een succesvolle carrière. De Bilkent Symphony Orchestra, opgericht in 1993 en bestaat uit meer dan 90 internationale kunstenaars en docenten van de afdeling, is enige permanente professionele internationale ensemble van Turkije.Waarom studeren aan de Bilkent University


Bilkent University werd opgericht om een ​​omgeving te bieden voor het leren en intellectuele groei omvat de wetenschappen, technologie, menswetenschappen en de kunsten.


Bilkent biedt een stimulerende leeromgeving en een kleurrijke sociale sfeer. De uitgebreide campus biedt een comfortabele uitvalsbasis voor academische studies en buitenschoolse betrokkenheid, terwijl het hebben van de voordelen van de nabijheid van een bloeiende metropool. Studenten kunnen pendelen naar de campus via de gratis shuttle-systeem.


Bilkent University gelederen 32e in de inaugurele Times Higher Education 100 onder de 50 lijst van 's werelds beste jonge universiteiten. Volgens de ISI Citation Indexes, Bilkent blijft hoog scoren in Turkije in aantal gepubliceerde papers per lid van de faculteit en hoog scoort internationaal.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
Voltijd
Locations
Turkije - Ankara, Ankara
Startdatum : Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2018
Turkije - Ankara, Ankara
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan