Bachelor in de muziek

University Of Wisconsin - Green Bay

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in de muziek

University Of Wisconsin - Green Bay

muziek gebouw

De Muziek programma is een leider in de podiumkunsten aan de Universiteit van Wisconsin-Green Bay biedt een muzikale opleiding gegrond in prestaties, historische en culturele contexten. Het programma biedt muziek cursussen voor alle studenten van de Universiteit om hun begrip en genot van muziek als beeldende kunst te verbreden. Wij bieden een uitgebreid scala aan ervaringen die kunnen worden geïndividualiseerd in het kader van een uitstekende liberal arts onderwijs en de voorzieningen van een veelzijdige universiteit. Muziekensembles staan ​​open voor alle universitaire studenten die met succes auditie. Grote muzikale ervaringen en een fijne muziek onderwijs beginnen met een uitstekende faculteit. Bij UW Green Bay hebben de studenten de kans om te studeren met deskundigen op hun instrument of stem. Onze faculteit van professionele muzikanten zijn scheppende kunstenaars die maken het onderwijs van hun eerste prioriteit.

Omdat het een muzikant vereist niet alleen talent, verlangen, en hard werken, maar het vereist ook een omgeving waarin u uw muzikale talenten om hun volle te ontwikkelen. De UW Green Bay Music programma biedt een ondersteunende omgeving, samen met de gedegen opleiding die u nodig hebt om te slagen. Een volledig geaccrediteerd lid van de National Association of Schools of Music (NASM), de Music programma biedt twee graden, een professionele opleiding - het Bachelor of Music, en een vrije kunsten graad - de Bachelor of Arts. De Bachelor of Music in Music Education bereidt studenten voor op het beroep van leraar in te voeren, met Wisconsin DPI licensure beschikbaar in Pre-K-12 Choral en Algemeen Muziek en pre-K-12 Instrumentale en General Music. De Bachelor of Music in Performance is een professionele opleiding die studenten voorbereidt op een carrière in de muziek prestaties of graduate studie van hun instrument of stem. De Bachelor of Arts graad biedt de studie van de muziek in een vrije kunsten kader. Het is bedoeld voor studenten die willen grote in de muziek als een onderdeel van een liberal arts programma. De mate kan helpen studenten voor te bereiden op een breed scala aan carrièremogelijkheden en kan ook geschikt zijn voor iedereen die met de gevorderde studie in de muziek na te streven. Met deze uitgebreide achtergrond, hebben onze afgestudeerden gegaan op een loopbaan als uitvoerders, leraren, arts managers, ondernemers en velen hebben hun opleiding door middel van graduate studie bevorderd. Het is ook mogelijk om muziek te kiezen als een disciplinaire minor, die breedte biedt een interdisciplinaire major. De Music minor kan vooral geschikt voor studenten die een belang hebben in het bestuderen van de muziek te hebben, maar die van plan zijn om een ​​carrière in de andere gebieden na te streven.

muziek

De Muziek programma onderhoudt een sterke betrokkenheid bij het versterken van haar samenwerkingsverbanden met de lokale en regionale gemeenschappen, kunstorganisaties en muziek opvoeders. De Muziek-programma dient als een culturele bron voor Northeastern Wisconsin en de eerste kennismaking met de campus voor duizenden middelbare scholieren. Bovendien is de muziek programma biedt kunstonderwijs als onderdeel van uitgebreide algemene onderwijsprogramma UW Green Bay's en zal blijven van de universiteit traditie van een sterke liberal arts onderwijs te bevorderen.

Toelating tot de muziek-programma is afhankelijk van het succesvol afronden van een performance auditie en een schriftelijk plaatsing examen in muziektheorie en solfège. Alle invoeren van studenten die niet voldoen aan de minimumnormen voor majors in de afdeling kan onder voorwaarden worden toegelaten. Echter, moeten de studenten de geconstateerde tekortkomingen binnen het eerste jaar van inschrijving te verwijderen voordat ze volledig toegelaten tot het programma. Studenten van elke academische programma kunnen deelnemen aan de muziek cursussen, ensembles, en toegepast lessen en kunnen Algemene Onderwijs eisen te voldoen door dit te doen.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
Deeltijd
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Green Bay, Wisconsin
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates