Bachelor in de muziek

University of Redlands

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in de muziek

University of Redlands

Bachelor in Music

In de School of Music ons doel is om de hele muzikant te voeden, niet alleen om een ​​performer trainen.

Alle grote prestaties veel verder gaan dan technische meesterschap om een ​​gevoel van de geschiedenis, de maatschappij, cultuur en kunst op te nemen. Door middel van een serre aanpak in een vrije kunsten instelling, onze studenten leren om te presteren, te interpreteren en te onderwijzen muziek in een rijke leeromgeving die een brede opleiding en intensieve training biedt.

Onze studio docenten behoren tot de mooiste musici en docenten in Zuid-Californië. De klassen zijn klein en je leraren zullen je leren kennen als een persoon, niet alleen als een naam op een klasse rooster.

Of de muziek is uw belangrijkste of als je gewoon een belang hebben in de muziek, is iedereen aangemoedigd om deel te nemen aan de diverse, muzikale omgeving gevonden op de campus. Bij Redlands u kunt uitvoeren in:

 • Wind Ensemble
 • Symphonic Band
 • University Orchestra
 • University Choir
 • Bel Canto
 • Chapel Singers
 • Opera Werkplaats
 • Studio Big Band
 • Percussion Ensemble
 • Guitar Ensembles
 • Jazz Improvisation Ensemble

Een verscheidenheid aan academische beurzen zijn verkrijgbaar bij de Universiteit van Redlands. Bovendien, de School of Music biedt muziek beurzen voor degenen hoofdvak of minoring in de muziek. Het kantoor van de Student Financial Services biedt financiële hulp aan meer dan 80 procent van de studenten. Hulp kan worden in de vorm van subsidies, leningen en werk-studie.

Bachelor of Arts - Bachelor of Music

 • prestatie
 • Samenstelling
 • Music Education

Muziek Admissions

In de School of Music ons doel is om de hele muzikant te voeden, niet alleen om een ​​performer trainen. Alle grote prestaties veel verder gaan dan technische meesterschap om een ​​gevoel van de geschiedenis, de maatschappij, cultuur en kunst op te nemen.

Door middel van een serre aanpak in een vrije kunsten instelling, onze studenten leren om te presteren, te interpreteren en te onderwijzen muziek in een rijke leeromgeving die een brede opleiding en intensieve training biedt. Onze studio docenten behoren tot de mooiste musici en docenten in Zuid-Californië. De klassen zijn klein en je leraren zullen je leren kennen als een persoon, niet alleen als een naam op een klasse rooster.

Of de muziek is uw belangrijkste of als je gewoon een belang hebben in de muziek, is iedereen aangemoedigd om deel te nemen aan de diverse, muzikale omgeving gevonden op de campus. Bij Redlands u kunt uitvoeren in de Wind Ensemble, Orkest, University Choir, de Madrigal Singers, Chapel Singers, Jazz Ensemble, Jazz Combo, Percussion Ensemble en Opera Theater Workshop. Prestaties mogelijkheden in overvloed met meer dan 200 voorstellingen gepresenteerd op de campus per jaar, waaronder de Universiteit van vakantie traditie, het feest van het Licht.

De School of Music biedt twee undergraduate graden: Bachelor of Music in Performance, Composition of Music Education en de Bachelor of Arts met een Major in Muziek, evenals een minor in muziek. De School of Music biedt ook een Master's degree in: Prestaties, Muziek Onderwijs, uitvoeren en samenstelling, evenals een Artist Diploma.

De Universiteit van Redlands School of Music is een geaccrediteerde institutioneel lid van de Nationale Vereniging van Scholen van Music.

U wordt aangemoedigd om de campus te bezoeken, nemen een klasse, hebben een steekproef les en / of zitten in op een repetitie. Kom en zie wat wij doen!

Deze school biedt programma's in:
 • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Redlands, Californië
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates