Bachelor in de muziek

Algemeen

2 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

Bachelor Algemene Studies in Music

Deze graad kan een student een tweede vakgebied combineren indien gewenst. Studenten kunnen ervoor kiezen om een ​​minimum van 36 uur in de muziek of 18 uur muziek en 18 uur van een ander veld te nemen. Deze graad kan een uitstekende alternatieve route om leraar certificering te bieden.

Bachelor of Music in de hedendaagse aanbidding ministerie

Dit is de meest innovatieve en creatieve diploma kerkmuziek overal. Preparaat als een musicus, leraar, predikant, dirigent en uitvoerder bereidt studenten voor de bediening in de plaatselijke kerk en bleef studie. Deze praktische aanpak van de opleiding aanbiddingsleiders problemen opgelost die kerkmuziek leiders tegenkomen in de kerken van vandaag.

Bachelor of Music met een Major in de Performance

Concentratie in Gitaar, Orgel, Piano, of Voice - De Bachelor of Music in de prestaties wordt aangeboden op het gebied van stem, piano, orgel en gitaar. De cursussen worden aangeboden in de literatuur en pedagogie, voorbereiden van studenten voor graduate studie en onderwijs carrière.

Bachelor of Music Education - Vocal Certificatie

Vocal / Choral Certificering - De muziek opleiding is gecertificeerd door het Ministerie van de Mississippi van Onderwijs voor het onderwijs K-12. De muziek onderwijs diploma omvat vier jaar natuurlijk het werk plus een trimester van begeleid onderwijs. Cursussen in de klas methoden en beroepsonderwijs bereiden de student voor een carrière in de basis-of secundair openbare school lesgeven.

Bachelor of Music met een Major in Muziektherapie

William Carey College is geaccrediteerd door de American Music Therapy Association en biedt een van de slechts twee muziektherapie programma's in Mississippi. Door de sterke steun van de medische en educatieve gemeenschap in het zuiden van de Mississippi, de studenten krijgen meer uitgebreide ervaring in het veld dan veel grotere scholen bieden. De muziektherapie mate vereist vier jaar werk natuurlijk gevolgd door een zes maanden durende stage leidt tot aanmerking te komen te zitten voor de nationale examen leidt tot certificering.

Bachelor of Arts met een Major in Music

De Bachelor of Arts graad combineert de studie van de muziek met een sterke vrije kunsten kern en een externe minor.

Bachelor of Music Education: Instrumental Certificering

Deze graad is ontworpen om studenten voor te bereiden op instrumentale opvoeders, banddirecteuren, instrumentale dirigenten en performers. Studenten krijgen de kans om de lever instrumentale uitvoering groepen voeren en deel te nemen aan een verscheidenheid van instrumentale ensembles.

Normen voor toelating

  • Freshmen Vul het aanvraagformulier voor undergraduate opnames - Lever uw $ 40 inschrijfgeld - Lever uw officiële ACT of SAT scores - Lever uw officiële middelbare school transcript - Stuur bewijs van mazelen, moet bof, rode hond (BMR) inentingen (gehad een MMR schot in de afgelopen tien jaar of twee MMR schoten in je leven). - Als u de universiteit lessen tijdens de middelbare school hebben genomen, roepen het college en vraag hen om ons te mailen een officiële en definitieve college transcript.
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

William Carey University is a community of learners which seeks to blend faith and learning with living. Within this unique nurturing and challenging environment students prepare to fulfill their div ... Lees meer

William Carey University is a community of learners which seeks to blend faith and learning with living. Within this unique nurturing and challenging environment students prepare to fulfill their diverse Lees Minder
Mississippi City , Biloxi + 1 Meer Minder