Bachelor in de neurowetenschappen

University of Montana

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in de neurowetenschappen

University of Montana

Neuroscience, de interdisciplinaire studie van het zenuwstelsel en de hersenen, is een gevestigde gebied van wetenschappelijk onderzoek en toch een opkomende gebied van intense focus. De UM Neuroscience Major draagt ​​bij tot het begrijpen van de oorzaak, preventie en behandeling van neurologische aandoeningen, traumatisch hersenletsel en psychische stoornissen door het opleiden van enthousiaste studenten van over de staat van Montana, de Verenigde Staten en de wereld.

De Neuroscience Major biedt studenten een uitgebreide kennis van de structuur en functie van het zenuwstelsel en de hersenen. De belangrijkste bestaat uit twee graden mogelijkheden met studenten kiezen tussen de Cognitieve en Behavioral Neuroscience and Cellular & Molecular Neuroscience opties. Beide opties zorgen ervoor dat studenten de opleiding in de neurowetenschappen technieken en neurowetenschappelijk onderzoek en wetenschappelijk schrijven ontvangen. Het programma bereidt UM studenten afstuderen in de neurowetenschappen of carrière in de geneeskunde, wetenschap, onderwijs, onderzoek bedrijven, wet, wetenschap schrijven, toespraak pathologie, en andere disciplines waarin de wetenschappelijke kennis van de hersenen zijn belangrijke componenten na te streven.

Het curriculum is breed, uitgebreid en interdisciplinair, en zal het begrip van het zenuwstelsel vanuit meerdere invalshoeken en benaderingen voeden. De cursussen worden gegeven door docenten in de afdeling Biologische Wetenschappen, Psychologie, Biomedische en Farmaceutische Wetenschappen, Scheikunde, Natuurkunde, Wiskunde, Gezondheid, Economie, Dance, en literatuur.

curriculum Opties

Cognitieve en Behavioral Neuroscience, of Cellular & Molecular Neuroscience: studenten moeten tussen één van de twee curriculum opties te kiezen. Beide curricula zullen studenten met een brede en interdisciplinaire kennis van de moderne neurowetenschappen bieden, maar zullen sommige specialisatie op basis van student interesses en carrière doelen mogelijk te maken. De optie Cognitieve en Behavioral Neuroscience zal beduidend meer diepgang in de psychologische aspecten van de neurowetenschappen met iets minder diep in celstructuur / functie en chemie. Deze optie is ideaal voor studenten met een sterke interesse in de biologische basis van hoe mensen leren en zich gedragen, systems-level analyse, en worden gericht naar gedragswetenschappen.

De optie Cellular & Molecular Neuroscience zal meer diepgang in de manier waarop het zenuwstelsel functies op de cellulaire en chemische niveaus te bieden en is ideaal voor studenten gericht naar biomoleculaire onderzoek en interventie. Aangezien beide opties zijn aanzienlijke cumulatieve cursussen in de psychologie, biologie en chemie, is het essentieel dat de studenten de grote plannen die hun cursusdata strategisch zo vroeg mogelijk. Alle studenten serieus geïnteresseerd in deze mate moet contact opnemen met een van de neurosceince adviseurs om hun plannen te bespreken.

Grade Eisen

  • Slechts kwaliteiten C- of beter voor bovengenoemde verplichte vakken aanvaard.
  • Zowel in het algemeen UM GPA en grote GPA moet 2,0 om af te studeren.
  • Major GPA wordt berekend op basis van alle hierboven genoemde taken aan de UM cursussen.
Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Missoula, Montana
Startdatum : Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2018
Verenigde Staten - Missoula, Montana
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan