Bachelor In De Nieuwe Media

Kadir Has University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor In De Nieuwe Media

Kadir Has University

Nieuwe media wordt beschreven als de opkomende en ontwikkelende platforms (zoals internet, mobiel, netwerk-gebaseerde websites, nieuws websites, zoekmachines, blogs, wiki's en social media) als gevolg van de convergentie van informatietechnologie, communicatie netwerken en de mediasector.

Traditionele media kanalen zoals kranten, radio- en TV-zenders worden ook convergeren met de nieuwe media. Deze snelle ontwikkelingen noodzaken het leren van nieuwe gespecialiseerde vaardigheden in de nieuwe media veld

Onze alumni profiel

Zoals Kadir Has University Department of New Media, verhogen we "communicatie specialisten" die over de verschillende vaardigheden en kwalificaties die vereist zijn in een steeds convergerende mediaomgeving. Onze afgestudeerden kunnen volgen en zijn in staat om nieuwe ontwikkelingen in het veld te analyseren, en houd specifieke vaardigheden in een gebied van deskundigheid.

Waarom Khas New Media?

Onze afdeling werd opgericht in 2009 als de eerste in zijn soort in Turkije. In een snel evoluerende academische veld, werd het curriculum van het programma onlangs bijgewerkt, omdat het was het juiste moment om dit te doen.

Vanaf hun 3e jaar, zijn onze studenten gericht op specifieke gebieden van deskundigheid op basis van hun neigingen en vaardigheden. Ze kiezen voor Content Production / Management (Production) of Business as hun vakgebied. Als alternatief kunnen zij een gecombineerd programma af door het nemen van lessen uit een derde pool van de klassen in de nieuwe media.

Op deze manier krijgen ze een interdisciplinaire communicatie opleiding en zijn ook gespecialiseerd in ten minste één veld grondig. In aanvulling op hun diploma, krijgen ze een certificaat van deskundigheid bij het afstuderen.

Bovendien kunnen ze dubbele grote en kleine programma's te voltooien om hun vakgebied te ontwikkelen.

Kortom, de nieuwe communicators die kunnen inspelen op de huidige behoeften van het gebied van communicatie afgestudeerde van onze afdeling.

Betrekkingen met de sector

In samenwerking met belangrijke nieuwe mediaspelers zoals Dağ Media en Vereniging van Uitgevers, in het kader van ons nieuwe programma ondersteund door part-time instructeurs van de sector, onze studenten besteden het grootste deel van hun tijd in de praktijk studio's vanaf het tweede jaar.

Studeren in het buitenland kansen

Naast Erasmus overeenkomsten en uitwisselingsprogramma's voor studenten, ons programma heeft een dubbel-degree overeenkomst met Coventry University in het Verenigd Koninkrijk. Dienovereenkomstig, onze studenten brengen hun laatste jaar in de betreffende afdeling in het Verenigd Koninkrijk, en een dubbele verklaring van afstuderen te verdienen aan het eind van hun opleiding.

Carrièremogelijkheden

Nieuwe Media afgestudeerden kunnen werken als communicatie specialisten in alle organisaties in de particuliere of publieke sector die steeds meer behoefte aan internet en mobiele netwerken effectiever te gebruiken. Ze kunnen werken als een:

  • Reporter, redacteur of producent in kranten, radio of tv-kanalen die zijn begonnen met het online en op mobiele platforms bedienen,
  • Communicatie manager die effectieve communicatie tussen publieke of particuliere middelen en organisaties, en hun doelgroep in social media biedt,
  • Internet en mobiele business managers of ondernemers, die individuen of organisaties business processen te verplaatsen naar het internet en mobiele omgevingen,
  • Als onderzoekers die zich richten op de individuele, sociale, economische, culturele, politieke, juridische en ethische gevolgen van nieuwe media in academie of industriële organisaties.
Deze school biedt programma's in:
  • Engels


Laatst bijgewerkt op April 25, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
Voltijd
Locations
Turkije - Istanbul, Istanbul
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2018
Turkije - Istanbul, Istanbul
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan