Bachelor in de olie- en gasinstallaties exploitatie en het onderhoud

Samara State Technical University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in de olie- en gasinstallaties exploitatie en het onderhoud

Samara State Technical University

Olie en Gas faciliteiten gebruik en onderhoud

Over de school / organisatie:

De faculteit Petroleum werd opgericht in 1947. Toonaangevende hoogleraren met PhD graden of Doctor in de Wetenschappen graden trein studenten om geschoold personeel op het gebied van olie en gas technologie en engineering worden. Onze studenten hebben een kans om te studeren en te werken aan de meest moderne petroleum laboratoria, uitgerust met moderne faciliteiten.

Over de universiteit (geschiedenis, moderne verbeteringen, school missie awards / accreditaties)

Opgericht in 1914 Samara State Technical University is toegewijd aan de zuiverheid van de wetenschap, onderzoek en innovatie. Ons doel is om de behoeften van de markt in de gebieden die we gespecialiseerd zijn met studenten uitgerust met rechtstreeks toepasselijk vaardigheden te vergemakkelijken. En we kunnen eerlijk zeggen dat de universiteit alumni met succes in de praktijk opgedane kennis te zetten.

Tegenwoordig is de universiteit omvat 3 belangrijke campussen, 17 onderwijsgebouwen, 8 slaapzalen, meer dan 50 onderzoekscentra, 2 sportcomplexen en 3 recreatiecentra.

De universiteit heeft een vergunning van het ministerie van Onderwijs en Wetenschappen van de Russische Federatie aan de educatieve activiteiten op het gebied van het hoger onderwijs uit te voeren (License № 1938 van 17 februari 2016). De universiteit is geaccrediteerd door het ministerie van Onderwijs en Wetenschappen van de Russische Federatie (State Accreditation Certificate № 1676 van 22 januari 2016).

Dingen die het programma speciaal te maken

Door te kiezen voor een graad in de Oil and Gas Studies een breed scala aan perspectieven opent u zowel studeren en carrière. Deze opleiding is verweven met drie anderen: BSc Exploitation and Service van Olie en Gas Transport en opslag faciliteiten; BSc Olie en Gas Well-Drilling; en BSc gaswinning. Daarom is het mogelijk om uw programma te wijzigen voordat het derde jaar van het onderwijs.

Het onderwijzend personeel van de Faculteit Petroleum werkt nauw samen met de olie- en gasindustrie; in de loop van de studie ontwikkelen ze een combinatie van theorie en praktijk. Studeren met ons zal u een unieke ervaring van het studeren en werken in het centrum van de olie- en gaswinning, transport en raffinage, regio Samara geven.

Uitkomst voor afgestudeerden

Na afronding van deze opleiding de studenten in staat om de ecologische en economische rechtvaardiging te creëren voor de ontwikkeling van het olieveld bij de praktische ervaring die is opgedaan in zowel studie en stages zullen zijn; toepassing van de juiste methode voor de oliewinning. In aanvulling op de kritieke gebieden van theorie en analyse, kennismaking met apparatuur, geschonken door de toonaangevende bedrijven in de industrie, geeft onze afgestudeerden een concurrentievoordeel bij het betreden van de arbeidsmarkt.

Aanvraagtermijnen

De procedure Aanvraag voor het programma eindigt op 19 augustus

startdata

De procedure Aanvraag voor het programma start op 1 juni

toelatingsproces

  • Vul een aanvraagformulier - E-mail het aanvraagformulier, een kopie van uw paspoort en kopieën van uw educatieve documenten in het Engels of in het Russisch.
  • Wacht tot de officiële antwoord van de University (ongeveer 2-3 weken) - Vertaal en notarieel bekrachtigen uw educatieve documenten in de Ambassade van de Russische Federatie in uw land - Vraag een studentenvisum in uw land - Bij aankomst in Samara te dienen alle originele documenten - Teken het contract en betalen het collegegeld voor het eerste semester / jaar Aanvragers die niet spreken Russisch zijn ingeschreven voor de eenjarige voorbereidende cursus, neem een ​​examen van de Russische taal en daarna in te dienen van de documenten voor de opleiding .

Toelatingseisen (taal, vooropleiding of opleiding, enz.)

Entry examens:

1) Wiskunde
2) Natuurkunde
3) Russisch

Lijst van documenten:

  • Internationaal paspoort
  • Migratie Card (je krijgt hem het Russische grensoverschrijdende controle)
  • 6 kleurenfoto's (grootte 3 x 4)
  • Educatieve documenten (high school diploma) en hun gewaarmerkte afschriften, vertaald in het Russisch en notariële door een gecertificeerde advocaat in het thuisland van de kandidaat.
  • een certificaat van de gezondheid, afgegeven door de officiële instantie van het land van herkomst en de originele medische verklaring dat HIV-negatief resultaat genomen in de afgelopen 30 dagen bewijst

Lengte van het programma

4 jaar full-time studie

Kosten

126.200 roebel per jaar

Scholarship informatie

Internationale kandidaten hebben een kans om de beurzen te ontvangen van de Russische regering. Voor het aanvragen van dergelijke beurzen moet u contact opnemen met de vertegenwoordiger kantoor van Rossotrudnichestvo in het land van uw woonplaats.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
  • Russisch
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Price
Prijs
82,400 RUB
126.200 roebel per jaar
Locations
Rusland - Samara, Oblast Samara
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2019
Rusland - Samara, Oblast Samara
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan