Bachelor in de pedagogie

Grupo Tiradentes

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in de pedagogie

Grupo Tiradentes

Het doel is om de lerarenopleiding aan onderwijstaken uit te voeren in Early Childhood Education in jaar basisopleiding Initial op de middelbare school cursussen in de normale modus, Professional Education in de dienstensector en de school ondersteuning, maar ook in andere gebieden waar pedagogische kennis worden verstrekt. Dus behalve de prestaties in het onderwijs, scholen, deze professionele kan werken op verschillende gebieden, zoals:

  • Informatiemateriaal
  • pedagogische coördinatie
  • toezicht
  • schoolcommissie

Ook steeds groeiende is het speelveld van opvoeders en pedagogen in niet-schoolse ruimten, zoals bedrijven, non-gouvernementele organisaties, educatieve media, ziekenhuizen, speelkamers, corporate universiteiten, onderzoeksinstellingen, onderwijsinstellingen adviesbureaus en overheidsinstellingen met betrekking tot onderwijs onder vele anderen.

  • 04 jaar duurden
  • Nacht en dag

ARBEIDSMARKT

Onderwijs is het gebied van het grootste belang voor de ontwikkeling van een land. De informatie- en communicatietechnologieën zijn nieuwe werkterreinen ingeschakeld en bestel nieuwe pedagogische praktijken, die een uitstekende kansen op werk garandeert aan de pedagoog. In aanvulling op de reeds bekende gebieden, het werken in de scholen als docent, coördinator, onderwijs begeleider of directeur, worden nieuwe markten het bestellen van dit professional. Bedrijven investeren in de opleiding van teams en voortgezet onderwijs, en ziekenhuizen ontwikkelt educatieve activiteiten met kinderen en jongeren ziek.

De supercriativos worden al snel gevangen genomen door de productiebedrijven van educatief speelgoed of door de uitgevers om te schrijven of te herzien educatief materiaal. Advisory die actief zijn in verschillende sectoren en hebben een uitstekende zakelijke kans. Tijdens zijn studie in St. Louis, sinds de eerste helft is het mogelijk om ervaring op te accumuleren door middel van betaalde stages met subsidies tussen de R $ 300 en R $ 724, aangeboden door de instelling en aangesloten bedrijven door middel van het podium midden.

Na het voltooien van de afgestudeerde aanvangssalarissen hoger zijn dan de R $ 1.500. Gedurende de carrière gemiddelde salaris van meer dan R $ 7.000. Het bestuderen in St. Louis is van te voren uw tijd en streven naar een toekomst van vele successen.

SALARIS maandgemiddelde RANGE

Aanvankelijk R $ 1.500,00 Volledige R $ 7.000,00

EXPERTISE

Omdat het een pedagoog is om leren te bevorderen, het werken in een van de voorbeelden van het onderwijs. Kwalificeer onderwijspraktijk en begrijpen van de individuele training proces is het dagelijkse werk van deze professional.

Training in São Luís kan de prestaties op verschillende gebieden, van onderwijs het management in de scholen van basisonderwijs tot hoger, om het bedrijfsleven het onderwijs, het ontwikkelen van educatieve projecten voor bedrijven, NGO's en andere instellingen.

Coördineren en directe onderwijsinstellingen, het onderwijs in het onderwijs ondersteunen, om studenten te helpen door middel van lesmethoden, educatieve projecten en lesmateriaal te ontwikkelen, de ontwikkeling van het overheidsbeleid. U kunt ook de academische carrière, ooit nagedacht over het feit dat een onderzoeker of professor te volgen? Het gebied is enorm, en de keuze is aan jou!

Deze school biedt programma's in:
  • Portuguese (Brazil)
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Mar. 2019
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Locations
Braziliƫ - Aracaju, Sergipe
Startdatum : Mar. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Mar. 2019
Braziliƫ - Aracaju, Sergipe
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan