Bachelor in de politiek, filosofie en economie (cum laude)

The University of Queensland

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in de politiek, filosofie en economie (cum laude)

The University of Queensland

Waarom de studie van de Bachelor in de politiek, filosofie en economie (Honours)

Dit 4 jaar durende programma biedt een geïntegreerde, cross-disciplinair perspectief dat brede en intensieve opleiding in de fundamenten van politiek, filosofie en economie combineert. Studenten zullen inzichten uit alle drie de disciplines bestuderen en zal worden uitgedaagd met het onderzoeken van de huidige en toekomstige mondiale uitdagingen. Dit programma zal afgestudeerden uit te rusten met veelzijdige vaardigheden om complexe en uitdagende vraagstukken op basis van een historisch, sociaal, politiek en economisch gebied aan te pakken.

Aan het eind van het jaar 3, kan de student kiezen zich te specialiseren in één discipline, het verdienen van een belangrijk in de politiek, filosofie of economie. Studenten zullen ook de mogelijkheid hebben om deel te nemen aan stages bij toonaangevende organisaties, zowel in Australië en in het buitenland en om te studeren voor een semester aan een van onze prestigieuze internationale partner universiteiten.

Studenten die aan het programma en / of het toepassen veranderen voor krediet op basis van eerdere studies moeten advies inwinnen van de Faculteit der Bedrijfskunde, Economie en Recht. Houd er rekening mee dat als gevolg van de eerste vereiste eisen van de verplichte vakken, kan het langer duren dan verwacht voor studenten met een krediet aan programma-eisen te voltooien.

Toelatingseisen

Vereisten

Queensland Jaar 12 (of gelijkwaardig) Engels, Wiskunde B of C.

Kennis van het Engels

IELTS algemene 6,5; lezing 6; het schrijven van 6; sprekende 6; 6 luisteren. Voor andere Engels Language Proficiency Tests en Scores goedgekeurd voor UQ, lees de Engels taalvaardigheid beleid hieronder.

Met het oog op de toegang tot een academische opleiding op UQ te krijgen, moet u aan te tonen u het juiste niveau van taalvaardigheid in het Engels.

Om te voldoen aan de UQ de Engels taalvaardigheid eisen, moet u een van de volgende aan te tonen:

 • een score gelijk aan vier semesters van Sound Voltooiing in Queensland Studies Authority Engels, Engels voor ESL leerlingen of Australische of internationaal equivalent. Minder dan vier semesters kan worden overwogen voor sommige programma's.
 • ten minste 6,5 overall en een minimum van 6,0 in elk sub-band van het Internationaal Engels Language Testing System (IELTS) of een gelijkwaardige test. Sommige programma's hebben een hogere Engels taalvaardigheid eisen; Zie ook de individuele programma-eisen.

Andere gelijkwaardige tests zoals de test van het Engels als vreemde taal (TOEFL) en Pearson Test van het Engels (PTE) Academische worden ook geaccepteerd, en andere kwalificaties en ervaring kan ook worden overwogen.

Studeren in het buitenland en inkomende uitwisselingsstudenten zijn alleen nodig om de totale score te voldoen (bijvoorbeeld 6,5 IELTS of TOEFL 87 of 64 PTE).

Visumplicht

Internationale studenten die in de Bachelor in de politiek, filosofie en economie (Honours) in full-time studie worden geaccepteerd komen in aanmerking voor een aanvraag voor een Australisch studentenvisum.

De Australische regering heeft de visumaanvraag proces vereenvoudigd. Nu, alle internationale studenten toe te passen voor de Student Visa (subklasse 500).

Er zijn een aantal van de eisen die u moet voldoen voordat een visum wordt verleend. Lees meer over de visumaanvraag proces.

Programmastructuur

Cursussen

De aangeboden in de Bachelor in de politiek, filosofie en economie (Honours) cursussen worden in de loop lijst in te stellen. Elke cursus wordt toegewezen een aantal eenheden (#). Een standaard full-time studielast is 8 eenheden per semester.

programma Regels

Het Programma Regels uitleggen wat nodig is om de Bachelor in de politiek, filosofie en economie (Honours) te voltooien. Deze eisen omvatten het totale aantal eenheden dat u moet invullen om af te studeren.

Om je diploma toegekend, moet u ook om te voldoen aan de algemene regels Award. De algemene regels Award, samen met ander beleid en regelgeving, is te vinden op de pagina Universiteit regels.

Honours

Honours wordt toegekend aan alle afgestudeerden van dit programma. Honours wordt toegekend in de volgende klassen:

 • klasse I
 • klasse IIA
 • klasse IIB
 • klasse IIIA
 • klasse IIIB

Majors

Het volgende is een lijst van majors in de Bachelor in de politiek, filosofie en economie (Honours).

Wanneer u overstapt, zullen alle majors, dual majors en uitgebreide majors je hebt voltooid worden vermeld op uw bul.

economie

Economie is de wetenschap van de besluitvorming. Als individuen, gemeenschappen, bedrijven en overheden, worden we geconfronteerd met keuzes elke dag, het afwegen van de kosten en baten van onze beslissingen. Met de huidige dynamiek van de globalisering, de ontwikkeling, economische / financiële / culturele integratie en de toenemende druk voor ecologische duurzaamheid, economie blijft het belangrijkste element. Economics bepaalt een groot deel van de huidige maatschappelijke en politieke landschap, en de studenten getraind in dit gebied zijn uitzonderlijk goed gepositioneerd om een ​​leidende rol te spelen in de toekomstige richting van het bedrijfsleven, de overheid en de samenleving.

FILOSOFIE

Filosofie onderzoekt fundamentele problemen zoals de omvang en grenzen van menselijke kennis, de uiteindelijke bestanddelen van werkelijkheid, de bronnen van waarde en verplichting en de aard van correcte redeneringen. Dit alles is begonnen met pogingen om twee bedrieglijk eenvoudige vragen te beantwoorden: Wat kunnen we weten? En hoe moeten we leven? Filosofie beoogt niet om je te leren wat ze moeten denken, maar hoe te denken. UQ biedt niet alleen studenten de enige geaccrediteerde belangrijke filosofie in Queensland, maar biedt ook de studenten met de mogelijkheden om te studeren met internationaal erkende filosofen in een research-intensieve omgeving, over de breedte van het vakgebied. Met nadruk op de belangrijke rol die kritisch denken speelt in een gezonde samenleving, de belangrijkste leidt studenten om meer volledig deel te nemen in leidinggevende functies in de bredere gemeenschap.

politiek

Politiek omvat studies van de politieke structuren, processen en het beleid in Australië, evenals andere samenlevingen, de eigentijdse ideeën, ideologieën en theorieën dat het kader voor de politieke besluitvorming bepalen, en de organisatorische en diplomatieke aanpak om de samenwerking en het oplossen van conflicten in het internationale systeem . Studies in de politieke wetenschappen u voorzien van gedetailleerde kennis van het vakgebied van de sub-strengen en hoe deze kan worden geïntegreerd in een breder begrip van de belangrijkste politieke processen.

Professionele Lidmaatschappen

Afgestudeerden kunnen in aanmerking komen voor het lidmaatschap van de volgende beroepsorganisaties:

 • Australische Computer Society
 • Australische Human Resources Institute
 • Australasian Instituut voor het Bank- en Financiewezen
 • Australian Institute of Management
 • Australian Marketing Institute
 • Economic Society of Australia
 • Market Research Society of Australia
 • Securities Institute of Australia

concurrent diploma's

Een gelijktijdige diploma is een diploma-level kwalificatie (AQF 5), die je kunt studeren naast je bacheloropleiding.

Alle diploma's zijn opgebouwd uit 16 units. U kunt deze eenheden verspreid over de looptijd van het programma van je bachelor, of u kunt deze eenheden te voltooien in een versnelde periode.

Concurrent diploma's zijn beschikbaar in:

 • Taalwetenschap
 • Muziekoptreden
Deze school biedt programma's in:
 • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Jan. 2019
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Price
Prijs
36,336 AUD
Indicatieve jaarlijkse vergoeding 2017.
Locations
Australië - Gatton, Queensland
Startdatum : Jan. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Australië - Brisbane, Queensland
Startdatum : Jan. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Australië - Saint Lucia, Queensland
Startdatum : Jan. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan