Bachelor in de politieke wetenschappen en internationale betrekkingen

Istanbul Aydin University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in de politieke wetenschappen en internationale betrekkingen

Istanbul Aydin University

De Bachelor's Degree Program van de afdeling Politieke Wetenschappen en Internationale Betrekkingen is een 240 ECTS programma van 4 jaar samengesteld uit acht semesters, elk met een 30 ECTS werkdruk. Eén ECTS is gelijk aan 25,5 uur studielast per semester.

De afdeling Politieke Wetenschappen en Internationale Betrekkingen van de Universiteit van Istanbul Aydın heeft tot doel de studenten uit te rusten met een diepgaande kennis en brede visie op de moderne zowel wereldwijd als binnenlandse politieke en internationale problemen. Studenten krijgen de basiskennis over de bronnen van de verschillende problemen in beide velden hebben. Daarnaast zullen de deelnemers van het programma de vereiste vaardigheden voor de ontwikkeling en analyse van het beleid op de kernvakken te verkrijgen.

Training taal is Engels.

Doel : Het hoofddoel van het Departement Politieke Wetenschappen en Internationale Betrekkingen van de Istanbul Aydin University is de perfect uitgerust professionals om de publieke sector of instellingen particuliere sector, die de effectieve bijdrage van de opgeleide in de politieke wetenschappen en internationale betrekkingen in hun respectieve experts nodig leveren gebieden van professionele werken.

Doelstellingen : Het doel van de afdeling is om de studenten op te leiden voor de analyse openbare orde, de ontwikkeling, het beheer en de beoordeling, en om hen te trainen voor de posten in de instellingen in de publieke sector die de kennis en vaardigheden van de politieke wetenschappen en internationale betrekkingen. De afdeling richt zich ook op de opleiding van de studenten voor de posten in particuliere bedrijven die de kennis en vaardigheden van de politieke wetenschappen en internationale betrekkingen.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Locations
Turkije - Istanboel, Istanbul
Startdatum : Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2018
Turkije - Istanboel, Istanbul
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan