Bachelor in de politieke wetenschappen en internationale betrekkingen

Istanbul Sehir University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in de politieke wetenschappen en internationale betrekkingen

Istanbul Sehir University

Hoeveel weten we over de politieke mechanismen die ons leven direct beïnvloeden? Wat is de staat? Waarom zijn er politieke partijen? Hoe heeft het maatschappelijk middenveld betrekking op de politiek van de media? In welke mate bepaalt de economie de politiek? Waar passen identiteiten in het politieke systeem? Waarom maken naties oorlog? Waarom is de VS betrokken bij Irak? Waar gaat het internationale systeem? Is de internationale positie van Turkije veranderd? Dit zijn slechts enkele van de vragen die op het gebied van de politieke wetenschappen en internationale betrekkingen zijn besproken. Deze discipline onderzoekt veel problemen: van de werking van staats- en lokale overheden, naar internationale problemen; Van de nationale politiek tot de globale politiek; Van culturele interactie, naar de politieke en sociale gevolgen van de economische crisis.

De afdeling Politieke Wetenschappen en Internationale Betrekkingen aan de Universiteit van Istanbul, de universiteit, in kort

In onze afdeling heeft u de mogelijkheid om een ​​programma te ontwerpen dat specifiek is voor uw behoeften. Hiervoor hebben we onze cursussen gegroepeerd onder de volgende onderscheidende modules: Politiek en Diplomatie, Publieke Administratie en Lokale Overheid, Bedrijfsadministratie en Media en Burgerlijke Samenleving. Met effectieve counseling heeft u de kans om te profiteren van ons flexibele modulaire systeem en vrij te ontwikkelen op het gebied van uw keuze. Daarnaast hebben we een academisch kader gecreëerd waarmee u professionele kennis en vaardigheden, academische en sociale gevoeligheid, een interdisciplinair en holistisch perspectief en intellectuele diepte kan verwerven.

Wat kunnen politieke wetenschappen en internationale betrekkingen majors doen na afstuderen?

Na afstuderen kan je een carrière hebben in een nationale of internationale stichting of bedrijf, een openbare instelling, de communicatie- en mediasector, een bank, diverse domeinen in de private sector, een maatschappelijk middenveld, een universiteit of een onderzoekscentrum. Daarnaast komt u in aanmerking voor de KPSS Groep A medewerkers. Banen in het ministerie van Buitenlandse Zaken, het secretariaat-generaal van de Raad van de Europese Unie, de staatsplannenorganisatie, de Verenigde Naties, de Europese Unie, de organisatie van de islamitische conferentie, de Wereldbank, diverse ministeries, in banken als onderecretarissen of assistent Inspecteurs en andere deskundige functies wachten op u.

PROGRAMMA LEERUITKOMSTEN (PLO) VOOR POLITIEKE WETENSCHAP EN INTERNATIONALE BETREKKINGEN BA PROGRAMMA

 • PLO 1. Om een ​​geavanceerde kennis te verwerven van de bestaande theoretische benaderingen, concepten en methodologie op het gebied van Politieke Wetenschap en Internationale Relaties.
 • PLO 2. Om in staat te zijn om de theoretische, conceptuele en methodologische kennis op het gebied van Politieke Wetenschappen en Internationale Relaties in te zetten.
 • PLO 3. De basiskennis van andere subtakken van de sociale wetenschappen, zoals geschiedenis, sociologie, psychologie en economie verkrijgen, voorzover zij elkaar overlappen met de Politieke Wetenschap en Internationale Relaties en de mogelijkheid om deze kennis te gebruiken binnen een interdisciplinair kader.
 • PLO 4. Het vermogen krijgen van een kritische en analytische beoordeling van kwesties in verband met Politieke Wetenschap en Internationale Relaties.
 • PLO 5. Om de capaciteit te bereiken om de nationale, regionale en mondiale problemen binnen een historisch continuum te evalueren door middel van het inzicht verkregen door de kennis en methoden van de Politieke Wetenschap en Internationale Relaties.
 • PLO 6. Het vermogen om kritische te evalueren, bespreken en mogelijk oplossingen voor te stellen ten aanzien van de dynamiek, oorzaken en effecten van politieke, economische, sociale en culturele feiten, alsmede van de opkomst en transformatie van politieke actoren en instellingen.
 • PLO 7. Om de competentie te verkrijgen om de huidige wetenschappelijke literatuur en publicaties in Politieke Wetenschappen en Internationale Relaties te volgen en een evaluatie en discussie te maken over de problemen die verband houden met dit onderwerp.
 • PLO 8. Mondeling en schriftelijk kunnen communiceren met betrekking tot onderwerpen verbonden aan de menswetenschappen, naast Politieke Wetenschap en Internationale Relaties; Zelfstandig onderzoek uitvoeren en deelnemen aan teamwerk.
 • PLO 9. In staat zijn om de vereiste vaardigheden te verkrijgen voor het verzamelen van gegevens, analyseren en rapporteren van bronnen die in de bibliotheek en andere academische informatiebronnen zijn gevonden; Bevoegde schriftelijke teksten schrijven op basis van de regels van academisch schrijven en mondelinge presentaties maken op gebieden die onder andere betrekking hebben op Politieke Wetenschap en Internationale Relaties.
 • PLO 10. In staat zijn om de verworven kennis, vaardigheden en methoden te benutten, ontwikkelen en delen ten behoeve van de samenleving op basis van een bewustzijn van sociale verantwoordelijkheid en ethische waarden.
 • PLO 11. Het verkrijgen van vaardigheden om originele ideeën te formuleren in een klimaat van open en wederzijds interactie tussen gedachten.
 • PLO 12. Het vermogen te verkrijgen om de nodige informatie- en communicatietechnologie te gebruiken in de Politieke Wetenschappen en Internationale Relaties en in het algemeen in de menswetenschappen.
Deze school biedt programma's in:
 • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Locations
Turkije - Istanboel, Istanbul
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2019
Turkije - Istanboel, Istanbul
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan