Bachelor In De Politieke Wetenschappen En Openbaar Bestuur

Kadir Has University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor In De Politieke Wetenschappen En Openbaar Bestuur

Kadir Has University

Het belangrijkste doel van onze afdeling is om onze studenten de mogelijkheid om te begrijpen, vragen, kritiek en politiek te analyseren vanuit een veelheid aan perspectieven te ontwikkelen.

De Vakgroep Politieke Wetenschappen en Bestuurskunde heeft een ervaren en divers faculteit, en onze docenten houden doctorale graden van vooraanstaande instituten in Turkije en in het buitenland. Daarnaast worden onze instructeurs internationaal erkende specialisten die werkzaam zijn in een breed scala van gebieden. Met zijn gevarieerde pool van academici, het curriculum van de afdeling weerspiegelt de meest recente ontwikkelingen op het gebied van politieke wetenschappen en openbaar bestuur.

Het doel van het Department of Public Administration is om studenten voor te bereiden op berichten in de publieke en private sector. Dit geldt ook voor posities in overheidsinstellingen en gemeentelijke administratieve eenheden, maar ook non-profit organisaties, zoals sociale diensten, adviesbureaus en particuliere instellingen die zich bezighouden met public affairs en de openbare orde. Door het verstrekken van studenten van alle academische niveaus met de mogelijkheid om te werken met vindingrijke faculteit en beoefenaars die hun energie besteden aan de intellectuele en professionele ontwikkeling van hun leerlingen, de Vakgroep Politieke Wetenschappen en Bestuurskunde is er trots op om studenten met de opleiding die zij nodig de publieke leiders in de toekomst.

De afgestudeerden van de afdeling zijn over het algemeen in dienst van het ministerie van Buitenlandse Zaken, het Turkse ministerie van Binnenlandse Zaken en andere soortgelijke overheidsinstellingen, lokale overheden, internationale organisaties, denktanks, de particuliere sector en NGO's. De afdeling ter beschikking stelt over de nodige middelen om de uitdagingen van het openbaar bestuur te voldoen door middel van service en onderzoek.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels


Laatst bijgewerkt op April 25, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
Voltijd
Locations
Turkije - Istanbul, Istanbul
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2018
Turkije - Istanbul, Istanbul
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan