Bachelor in de politieke wetenschappen

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Science Degree in de politiek

Duur van de studie: 3 jaar

Duur van de stage:

  • 1 e jaar: twee maanden
  • 2 e jaar: twee maanden
  • 3de jaar: 2 maanden

Doelstellingen:

De Science graad in de politiek is een multidisciplinair programma open voor de hedendaagse wereld en in het bijzonder gewijd aan de sociale, economische en juridische evenals de studie van de politiek, de acteurs, haar instellingen en internationale betrekkingen. Dit is een elite-programma waarmee de student om een ​​solide redeneervermogen en demonstratie voor een goed begrip van de hedendaagse wereld te winnen.

De licentie in de politieke wetenschappen van de Europese School van Tunis is de eerste die worden geaccrediteerd en erkend door de Tunesische ministerie van Hoger Onderwijs en Wetenschappelijk Onderzoek.

Entree:

De politieke wetenschap licentie is beschikbaar in het baccalaureaat en / of gelijkwaardig of hoger graden. De toelating van de kandidaten is onderworpen aan een selectieprocedure op record en evaluatieonderzoek.

Mobility Program, het 3de jaar in het buitenland:

De minister van Buitenlandse mobiliteit programma biedt een kans voor onze studenten om te besteden het derde jaar in het buitenland, of Sciences Po in Frankrijk of in scholen en universiteiten partners van het Instituut voor Politieke Studies van de School Europese superieur Tunis.

Outlook en voortgezet onderwijs:

De licentie in de politieke wetenschappen biedt voortgezet onderwijs voor aankomende afgestudeerde Master en MBA in Public Policy of International Relations. De licentie in de politieke wetenschappen ook carrièremogelijkheden die in operationele functies liggen.

Training organisatie:

De licentie in de politieke wetenschappen richt zich op de belangrijkste takken van de politieke wetenschap aan de ene kant: de politieke sociologie, de openbare orde, internationale betrekkingen en politieke denken. En ten tweede, een juridisch en economisch onderwijs component een multidisciplinair programma.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

The Institute of Political Studies of Tunis develops projects of prestigious partnerships in collaboration with international institutions and organizations including the International Association of ... Lees meer

The Institute of Political Studies of Tunis develops projects of prestigious partnerships in collaboration with international institutions and organizations including the International Association of Political Sciences, the European Association for the Defense of Human Rights, the Association International of Sociology and the French Association of Political Science. Lees Minder