Bachelor in de politieke wetenschappen

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Bachelor in de Politieke Wetenschappen

Adviseren overheden, organisaties of bedrijven over politieke kwesties. Doorgaan op de wet school en uitgegroeid tot een federale procureur of geschillen advocaat. Dienen als een campagne medewerker in de komende presidentsverkiezingen cyclus. Naast het leveren van een solide basis voor verder naar graduate school of law school, kan een politieke wetenschappen mate leiden tot een boeiende carrière bij de overheid, het bedrijfsleven, het onderwijs of de politiek na het afstuderen van BVU.

Als onderdeel van je studie, werkt u nauw samen met hooggekwalificeerde docenten en krijgen een ruim begrip van de politieke krachten die ons leven vorm te geven. U zult kritische vaardigheden denken, onderzoek en communicatie te ontwikkelen, alsmede het verwerven van geavanceerde kennis van politiek gedrag, bestuurlijke processen, grondwettelijke beginselen, van de wet, en de mondiale zaken. Vroeg op, zul je professionele vaardigheden door middel van wereldklasse stages, onderzoeksprojecten, co-curriculaire activiteiten en reismogelijkheden ontwikkelen. Deze praktische, hands-on toepassingen zal uw algehele leerervaring, verbreedt je perspectief, en u voorzien van waardevolle voorbereiding voor een breed scala van loopbanen. Als een politieke wetenschappen gestudeerd aan BVU, zult u slijpen uw analytisch en probleemoplossend vermogen en uitgegroeid tot een meer maatschappelijk verantwoorde en actieve burger. Omdat de politieke wetenschappen belangrijke aanvulling op een verscheidenheid van andere programma's, waaronder Engels, openbaar bestuur, wetenschap of het bedrijfsleven, veel studenten verklaren het vaak als een tweede grote.

Programma Kenmerken

De Washington Center for Stages en Academic Seminars

BVU heeft een langdurige relatie met The Washington Center for Stages en Academic Seminars, een organisatie die studenten overeenkomt met stages in Washington, DC De Washington Center heeft BVU leerlingen geplaatst in het Witte Huis (Bush, Clinton en Obama administraties), het Smithsonian Institution, congres, advocatenkantoren, think tanks, het ministerie van Binnenlandse Zaken, en de verschillende wetshandhavingsinstanties. Meest recent, drie BVU politicologie studenten geïnterneerd in Washington DC op locaties die het Witte Huis, een advocatenkantoor, en de maritieme geschiedenis en erfgoed Command inbegrepen.

De meeste programma's gecoördineerd door The Washington Center duren een semester. Naast het regelen van stages, The Washington Center biedt een hoge kwaliteit van de woningen en helpt studenten te beheren aspecten van het leven in Washington. Alle deelnemende studenten komen in aanmerking voor financiële steun en in aanmerking komen voor de Lamberti Washington Stage fonds ter compensatie van de kosten van levensonderhoud te helpen.

Mock Trial

BVU was een van de 12 originele leden van de American Schijnproces Association, Die begon in 1985 en telt vandaag meer dan 500 ingeschreven teams. In de afgelopen jaren heeft de BVU team trofeeën voor "beste advocaat" en "beste getuige" verdiend bij regionale wedstrijden. Studenten zijn ook in staat om studiepunten te verdienen door deel te nemen aan het programma.

Uitkomsten

De laatste jaren hebben afgestudeerden geland posities in tientallen organisaties, waaronder:

 • Congres van Verenigde Staten
 • Democratische en Republikeinse partijen
 • County advocaten en private advocatenkantoren
 • Assistent juridisch adviseur bij de Gouverneur van Wisconsin
 • Presidentiële management Fellowship Program
 • Amerikaanse ministerie van Defensie

Recent afgestudeerden zijn gegaan naar masters of law school graden te zoeken bij instellingen van wereldklasse, waaronder:

 • Universiteit van Iowa
 • Columbia University
 • University of Maryland
 • Syracuse University
 • Drake University
 • Marquette University
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Welcome to Buena Vista University in Storm Lake, Iowa. Our picturesque campus covers 60 acres and is located on the shores of a 3,200-acre natural lake.

Welcome to Buena Vista University in Storm Lake, Iowa. Our picturesque campus covers 60 acres and is located on the shores of a 3,200-acre natural lake. Lees Minder