Bachelor in de politieke wetenschappen

Birmingham-Southern College

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in de politieke wetenschappen

Birmingham-Southern College

Bachelor in de Politieke Wetenschappen

Of je bent nog laat kijken naar rendement op de verkiezingsavond, kijken regimes veranderen halverwege over de hele wereld, of naar aanleiding van de gebeurtenissen in uw lokale schoolbestuur, politicologie verbindt ons met de politieke wereld waarin wij wonen Het draait allemaal om macht: wie het heeft, hoe ze het krijgen, en hoe ze het gebruiken.

Hier bij Birmingham-Zuid, combineren wij de traditionele klassikale leren met hands-on tools zoals simulaties, stages en onderzoek. U zult het onderzoek vaardigheden die je nodig hebt voor wat daarna komt, of het nu zakelijk, overheid, law school, of afstuderen werk te ontwikkelen.

Maar dat is niet alles:

  • We nemen op een enorm scala aan onderwerpen aanpakken van de meest dringende problemen van onze tijd, van mensenrechten tot politiek geweld om burgerrechten en justitie. We kijken goed naar de rol van de media in de politiek en ontwikkelingsonderzoek en democratisering in de wereld.
  • Senioren nemen meestal op een voldragen onderzoek en voeren ook een publieke presentatie van hun beurs. Bovendien, docenten en studenten werken elk jaar samen om een ​​jaarlijkse statewide onderzoek, dat zal je leren om gegevens te analyseren en uw communicatieve vaardigheden te ontwikkelen ontwikkelen
  • U kunt in het buitenland studeren, met internationale Exploration termijn klassen op de mondiale media in Europa, service learning in Latijns-Amerika, de ontwikkeling in Zuidoost-Azië, en meer.
  • Wij bieden stages in de wet, politiek, overheid en de sector niet-for-profit. Recente politieke wetenschappen majors hebben stages gevoerd met de Stichting A + Onderwijs in Montgomery, Ala; Brood voor de Wereld in Washington, DC; het Clinton Global Initiative in New York; en Operatie New Birmingham in Birmingham, Ala

Leerresultaten

Politieke wetenschap is de analyse van de machtsverhoudingen binnen en tussen samenlevingen en natiestaten. We voeren theoretische en praktische analyse te verkennen, uit te leggen, en op individueel, groeps-en institutioneel niveau voorspellen politiek gedrag. Vergelijkende studies van de Verenigde Staten, Europa, Latijns-Amerika en Azië evenals inzichten uit de sociologie, politieke psychologie, media studies, en economie worden gebruikt in de studie van de macht over het publiek; we samenwerken om de vaardigheden om dit effectief te doen ontwikkelen.

Politieke wetenschappen majors zullen analytische vaardigheden en het vermogen om de resultaten van onderzoek te communiceren ontwikkelen. De nadruk wordt gelegd op de vergelijkende benadering van de studie van de politiek, zoals toegepast op de politieke cultuur, instituties, gedrag, theorie, en de openbare orde.

Na voltooiing van de politieke belangrijke wetenschap, zullen de studenten in staat om:

  • aantonen competentie op het gebied van de Amerikaanse politiek en vergelijkende politiek,
  • aantonen competentie in basismethoden van de empirische sociale wetenschappen analyse,
  • aantonen competentie in kritisch denken, onderzoek en analyse vaardigheden,
  • aantonen competentie in het formuleren van stellingen en onderzoeksvragen,
  • aantonen competentie in het synthetiseren van informatie over politiek.
Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Birmingham, Alabama
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates