Bachelor in de Politieke Wetenschappen

Black Hills State University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in de Politieke Wetenschappen

Black Hills State University

Bachelor in de Politieke Wetenschappen

De Politicologie programma is ontworpen om majors en minors geven een sterke achtergrond in de Amerikaanse overheid en politiek, internationale betrekkingen, vergelijkende politiek en politieke filosofie. Een graad in politieke wetenschappen maakt het mogelijk om werk te vinden in een verscheidenheid van gebieden, variërend van het bedrijfsleven aan de overheid. Samen met de economische waarde van deze graad is er het extra voordeel bij het ontwikkelen van een geavanceerd begrip van de fundamenten van de overheid en de politiek, die nodig is voor een burger die in een open samenleving.

Omdat wij bieden een breed scala aan cursussen, als student Politicologie je gaat studeren in een diversiteit van gebieden en het werken aan een aantal begeleide onderzoeksprojecten. Er zijn een verscheidenheid van stages bij de staat en federale overheden beschikbaar voor gekwalificeerde studenten.

Mogelijkheden voor de toekomst

Afgestudeerden met een diploma politieke wetenschappen regelmatig werk te vinden in het bedrijfsleven, non-profit organisaties en de overheid op de staats-en lokaal niveau. Werkgelegenheid kan ook gevonden worden werken voor individuele politieke campagnes en voor de staat en de nationale politieke partij organisaties. Door hun kennis van de overheid en de politiek, afgestudeerden werkgelegenheid kiest soms met de nieuwsmedia. Ten slotte is een aantal van onze studenten besluiten om de wet school of graduate school te gaan.

De Politieke Wetenschappen belangrijkste helpt u een uitstekende basis voor graduate programma's op verschillende gebieden, vanwege het brede scala van cursussen, brede expertise van de faculteit, en de strengheid van instructie te krijgen.

Get Involved

Als Politicologie student aan BHSU, heeft u de mogelijkheid om betrokken te raken in een verscheidenheid van manieren.

Studentenorganisaties

  • Politicologie Organisatie De Political Science Association is een studentenorganisatie die student betrokkenheid bij de toepassing van de huidige politieke ideologieën en evenementen bevordert. De club zal deelnemen aan en pleiten voor politieke discussie en debat, alsmede de ontwikkeling van de individuele student filosofische en politieke theorieën.
  • Pre-Law Association De BHSU Pre-Law Association is bedoeld voor studenten die geïnteresseerd zijn in de wet school. De belangrijkste functies van de club zijn om studenten te helpen die tot de Law School Admissions Test (LAST) en om informatie over de wet school ervaring te bereiden. Een netwerk van huidige studenten, adviseren faculteit, en post-grad studenten wordt gehandhaafd door middel van studiegroepen en lezingen. Gastsprekers worden gebracht in drie keer per jaar en een jaarlijkse reis is genomen om een ​​bezoek aan de Universiteit van South Dakota Law School.

Stages en beurzen

Er zijn een verscheidenheid van stages bij de staat en federale overheden beschikbaar voor gekwalificeerde studenten. We hebben lijsten van stageplaatsen beschikbaar in Zuid-Dakota en we worden regelmatig benaderd over stages in de staat wetgever en in Washington, DC Elk jaar een BHSU student participeert in de South Dakota Wetgevende Internship Program. Onze beursprogramma biedt ongeveer twintig beurzen beschikbaar voor studenten politieke wetenschappen, variërend van $ 500 tot $ 1300. Er zijn andere beurzen beschikbaar uit externe bronnen.

Maatschappelijke betrokkenheid
Faculteit leden dienen als rechters voor de "We the People" competitie, om Spearfish Middelbare school voor te bereiden op de staat en de nationale competities.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
4 weken
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Rapid City, South Dakota
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Verenigde Staten - Spearfish, South Dakota
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan