Bachelor in de politieke wetenschappen

University Of Wisconsin - Green Bay

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in de politieke wetenschappen

University Of Wisconsin - Green Bay

politicologie omvat de studie van de overheid, de politiek, en de openbare orde, zowel in de Verenigde Staten en in andere instellingen over de hele wereld. Wij zijn een klein programma, maar we bieden cursussen in de Amerikaanse overheid en politiek, de openbare orde en de administratie, politieke theorie, vergelijkende politicologie en internationale betrekkingen. De faculteit in het programma zijn actief in wetenschappelijk onderzoek en publicatie, en zijn ook gewijd aan het onderwijs.

In aanvulling op de werking van de overheid en de uitoefening van de macht, in alle cursussen die wij proberen om belangrijke vaardigheden te ontwikkelen in het kritisch denken en analyse, en in de communicatie van ideeën. Wij geloven dat deze vaardigheden zijn essentieel voor een loopbaan in de wet, de overheid, het bedrijfsleven, de journalistiek en de politiek.

Het programma-overzicht link geeft meer informatie over de studie van de politieke wetenschappen, aanverwante opleidingen bij UW-Green BayEn carrières waarvoor een grote of kleine Politicologie is een bijzonder geschikte voorbereiding. De links naar eisen voor de grote of kleine geven informatie van de universiteit catalogus. De link naar de middelen brengt u naar een lijst van sites op de studie van de politieke wetenschappen en de mogelijkheden voor studenten.

Leerresultaten

  • Kennis van en het vermogen om de Amerikaanse overheidsinstellingen, politieke processen en gedrag evenals de politiek te analyseren in bepaalde westerse en niet-westerse landen - Een mogelijkheid om de politieke instellingen en processen te evalueren vanuit het perspectief van de democratische beginselen, waaronder meerderheid politiek, de bescherming van de rechten van minderheden, en de waarde van een eerlijk proces.
  • Het vermogen om kritisch te denken en een capaciteit tot politicologisch onderzoek gebruiken. Dit geldt ook voor een goed begrip van sociaal-wetenschappelijk onderzoek methoden en elementaire statistische begrippen, en de mogelijkheid om de professionele hulpmiddelen gebruiken, zoals tijdschriften, indexen, en documenten van de overheid.
  • Om te kwalificeren voor graduate studie in de politieke wetenschappen, de openbare orde, het openbaar bestuur, recht, internationale zaken, of aanverwante gebieden of te kwalificeren voor instapniveau werkgelegenheid die competentie in de overheid en politieke processen, of voor het onderwijzen van de overheid.
  • Het vermogen om duidelijk en efficiënt te schrijven.
Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
Deeltijd
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Green Bay, Wisconsin
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates