Bachelor In De Pre-business Studies (eerste Twee Jaar)

Cypress College

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor In De Pre-business Studies (eerste Twee Jaar)

Cypress College

Dit curriculum is ontworpen om een ​​kans voor de Business Administration belangrijkste om een ​​Associate in Science in Business Administration voor Transfer Degree te bereiken bieden (AS-T in Business Administration), die het eerste en tweede jaar eisen voor de overdracht in het CSU-systeem is voltooid.

Geavanceerde graden en / of professionele certificaten, zoals een baccalaureaat, nodig zijn voor degenen die overwegen professionele loopbaan. Afronding van dit lespakket zal een verbintenis tot het veld te tonen en bieden uitgebreide voorbereiding voor verdere academische studie door middel van upper-divisie werk natuurlijk. Dit lespakket speciaal bereidt de aspirant-student van de overdracht voor de bovenste divisie natuurlijk het werk in Business Administration of een soortgelijke grootschalige op een California State University (CSU) campus. Studenten moeten een adviseur, de Transfer Center en de catalogus van de overdracht hogeschool of universiteit te raadplegen om een ​​specifiek programma van de studie aan de hogeschool of universiteit eisen voldoen plannen. Let op: Cursussen die de belangrijkste vereisten voor een Associate Degree voor Transfer in Cypress College voldoen misschien niet dezelfde zijn als die nodig zijn voor het invullen van de grote helemaal tussen instellingen voor het aanbieden van een baccalaureaat te zijn.

De Student Transfer Prestatie Reform Act (Senaat Bill 1440, thans gecodificeerd in Californië Onderwijs Code secties 66.746-66.749) staat garant voor de toelating tot een California State University (CSU) campus voor een community college student die een compleet 'associate degree voor de overdracht, "een nieuw opgericht variatie van de associate graden traditioneel aangeboden tegen een Californië community college. De AS-T is bedoeld voor studenten die van plan zijn om een ​​bachelor's degree in een soortgelijke grootschalige invullen op een CSU campus.

Studenten het invullen van deze graden (AS-T) zijn gegarandeerd toegang tot het CSU-systeem, maar niet aan een bepaalde campus of major. Studenten overbrengen naar een CSU campus dat accepteert de AS-T vereist zal zijn om niet meer dan 60 eenheden te voltooien na overdracht naar een bachelor's degree te verdienen (tenzij de belangrijkste wordt aangeduid als "high-unit" grote). Deze graad is misschien niet de beste optie voor studenten van plan over te dragen aan een bepaalde CSU campus of om een ​​universiteit of hogeschool die geen deel uitmaakt van de CSU-systeem. Studenten moeten overleggen met een adviseur bij de planning om de mate te voltooien voor meer informatie over de toelating tot de universiteit en eisen overdracht.

Studenten met succes voltooien van de AS-T in Business Administration zal de kennis in de boekhouding, zakelijke communicatie, informatietechnologie, financiën, recht, management en marketing te krijgen. Omdat business is zo'n breed veld met vele accenten en majors, zal deze mate de student een breed overzicht van de mogelijke studierichtingen in de verschillende business areas.

Om een ​​earn AS-T in Business Administration studenten moeten de volgende voorwaarden: (1) een minimum van 27 semester eenheden of 40,5 kwartaal eenheden in de Business Administration major met een minimum graad van "C"; (2) California State University Algemene Onderwijs Breedte eisen (CSU GE Breedte) of de intersegmentele Algemene Onderwijsbond Transfer Curriculum (CSU IGETC); (3) keuzevakken met een minimum van 60 eenheden van de CSU overdraagbare cursus werk te voltooien; (4) hebben een totale GPA van 2,0.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
2 jaar
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Cypress, Californië
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates