Bachelor in de productie-engineering

Grupo Tiradentes

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in de productie-engineering

Grupo Tiradentes

Efficiëntie is het parool. Idealiseren en optimaliseren van de productie systemen, waardoor mensen en het beheer van middelen, processen, financiën, materialen, apparatuur en informatie aan zakelijke productiviteit te verhogen zijn werk voor de productie-ingenieur.

  • 05 jaar duurden
  • Nacht en dag

ARBEIDSMARKT

Kansen voor de productie engineer zijn eindeloos, omdat hun kennis wordt toegepast op de verschillende sectoren van de industrie, handel en diensten. De moderniteit van de Braziliaanse economie en de mondiale context, de komst van grote internationale ondernemingen en de voortdurende technologische vernieuwing zijn factoren die de markt verhitten en bevestigen de noodzaak van technische en strategische blik productie ingenieur. De multidisciplinaire opleiding en het opbouwen van een holistische visie zorgt voor een breed werkterrein van deze professionele, agribusiness Steel.

Tijdens zijn studie in St. Louis, sinds de eerste helft is het mogelijk om ervaring op te accumuleren door middel van betaalde stages met subsidies tussen de R $ 400 en R $ 724, gemedieerd door de instelling en aangesloten bedrijven door middel van het podium midden. Na het voltooien van de afgestudeerde aanvangssalarissen overtreffen R $ 2.000. Gedurende de carrière gemiddelde salaris van meer dan R $ 11.000. Het bestuderen in St. Louis is van te voren uw tijd en streven naar een toekomst van vele successen.

SALARIS maandgemiddelde RANGE

Aanvankelijk R $ 2.000,00 Volledige R $ 11,000.00

EXPERTISE

Het begrijpen van systemen en machines, evalueren arbeidsverhoudingen en human resources, de omzet te verhogen en de productiviteit, zorgen voor kwaliteit en efficiëntie, het is de productie engineer elke dag.

Beroepsonderwijs in FSLF kan de prestaties op verschillende gebieden, van organisatie-ontwikkeling, het analyseren en het definiëren van de structuur van een bedrijf aan de bedrijfseconomie, het beheer van de financiële leven. Coördineren van de procesautomatisering, planning en controle van de productie; het ontwikkelen van systemen voor kwaliteitscontrole, om problemen te anticiperen en oplossingen voor te stellen, met behulp van tools en IT zijn enkele van de mogelijkheden van de actie. U kunt ook volgen een academische carrière. Heb je nagedacht over het feit dat een onderzoeker of leraar? Het gebied is enorm en de keuze is aan jou!

Deze school biedt programma's in:
  • Portuguese (Brazil)
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Mar. 2019
Duration
Duur
5 jaar
Voltijd
Locations
Braziliƫ - Aracaju, Sergipe
Startdatum : Mar. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Mar. 2019
Braziliƫ - Aracaju, Sergipe
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan