Bachelor in de professionele accountancy

The Chinese University of Hong Kong, Shenzhen

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in de professionele accountancy

The Chinese University of Hong Kong, Shenzhen

Het programma is ontworpen om studenten te voorzien van een stevige basis in de boekhouding. Naast technische accounting & kennis van zaken, het programma richt zich op training leiderschapskwaliteiten, analytische en probleemoplossende vaardigheden, sociale en communicatieve vaardigheden.

Professionaliteit, ethiek en informatie-technologie worden geïntegreerd in het curriculum. Het curriculum is ontworpen om maximale vrijstelling of volledige erkenning van de internationale professionele jaarverslaggeving belaste instanties, zoals Hong Kong Institute of Certified Public Accountants (HKICPA), Vereniging van Charted Certified Accountants (ACCA) en de Chinese Institute of Certified Public Accountants (CICPA) zoeken.

De professionele accountancy programma heeft tot doel de studenten inzicht te geven in economie en management te bevorderen en om innovatieve en wereldleiders die zich inzetten voor de verbetering van het bedrijfsleven en de samenleving te ontwikkelen. De bachelor in accountancy programma wordt nationaal en internationaal erkend als een world-class management en economie programma.

Het programma is uniek in zowel zijn tweetalig en globale dimensies. Hoge kwaliteit instructeurs actief bij te dragen aan de verbetering van de leeromgeving, terwijl consequent te voldoen aan de nieuwe normen van uitmuntendheid.

Promotionele Points of CUHK Shenzhen


Scholarship en andere Financiële Mogelijkheden

Entry Beurzen voor 4 jaar Alle internationale kandidaten worden automatisch in aanmerking voor een van de toelating beurzen, samen met de toelating beslissingen.

  • 100% Collegegeld Scholarship
  • 50% Collegegeld Scholarship
  • 25% Collegegeld Scholarship

Er zal worden op basis van de aanvragers 'Engels niveau, de middelbare school academische prestaties en een interview. Kandidaten kunnen worden gevraagd om verdere ondersteunende materialen in te dienen. De beurs zal worden verstrekt voor 4 jaar, zo lang als instap beurs eigenaars hun GPA kan houden boven 3,0. Academische prestaties Scholarship Met het oog op het streven naar een betere academische prestaties te bevorderen, de universiteit biedt hoogwaardige academische prestaties beurzen.

  • Tier 1 80.000 RMB per jaar
  • Tier 2 40.000 RMB per jaar
  • Tier 3 20.000 RMB per jaar

Shenzhen Universiade International Scholarship

De Shenzhen Universiade International Scholarship Foundation is opgericht door Shenzhen met het oog op de bevordering van de Universiade geesten, en het stimuleren van culturele en educatieve uitwisseling van de internationale jeugd.

De stichting heeft tot doel internationale studenten ontvangen van full-time academisch onderwijs van bachelor of hoger in Shenzhen te financieren. De beurs varieert van 20.000 tot 40.000 RMB RMB. Toepassing van de beurs wordt bekend gemaakt rond april van elk jaar.

Engels Taal Mentor Bursary
CUHK Shenzhen biedt Engels onderwijs kansen in campus voor internationale studenten uit het Engels sprekende landen. Het biedt hen gratis onderwijs en gratis verblijf voor 4 jaar undergraduate studies studenten 'zolang ze dienen als Engels taal Mentor bij Centre for Self-access Language Learning voor enkele uren per week. Slechts 10 plaatsen beschikbaar.

  • Volledige Collegegeld Beurs (8 uur per week) + accommodatie vergoeding
  • 50% Collegegeld Beurs (4 uur per week) + accommodatie vergoeding

Work-onderzoek Programma Student-assistenten zijn zeer gevraagd door de administratieve diensten en kantoren. Het werk van de student-assistenten worden betaald.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Locations
China - Shenzhen, Guangdong
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2019
China - Shenzhen, Guangdong
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan