Bachelor in de professionele boekhouding

Centennial College

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in de professionele boekhouding

Centennial College

Of u nu geïnteresseerd bent om auditor, bedrijfsaccountant, financieel management, bedrijfssecretaresse, belastingadviseur of financieel expert te worden, deze cursus biedt u een superieure basis, verruimt uw veelzijdigheid, verruimt uw horizon en stelt u in staat om meer te groeien Kansen onderscheiden zich in de veranderende zakelijke omgeving van de toekomst.

Na het voltooien van de cursus beschikt u naast de vrijstellingskwalificaties van enkele van de professionele accountinginstituten over een verscheidenheid aan vaardigheden, waaronder communicatievaardigheden, wereldwijde visie en teamworkvaardigheden, die zich nu in Groot-China bevinden, en zelfs wereldwijde werkgevers. Het werven van de kwaliteit die afgestudeerden waardevol zijn, is ook de sleutel tot succes in de snelgroeiende commerciële markt.

Boekhoudpraktijk

Deze Accounting Stage is een keuzevak met 6 studiepunten Studenten studeren in het tweede semester (januari tot april) in het derde jaar om waardevolle werkervaring en algemene vaardigheden te verwerven. Studenten kunnen er van leren:

 • Oefen in de klas en bouw professionele kennis op;
 • Waardevolle en degelijke ervaring opdoen in de feitelijke boekhoudkundige werkomgeving, inclusief boekhouding, auditing en belastingheffing bij accountantskantoren; interne financiële en management accounting voor industriële, commerciële of non-profit organisaties;
 • Train een verscheidenheid aan algemene vaardigheden (zoals kritisch denken, probleemoplossend vermogen, communicatie en interpersoonlijke vaardigheden) om de basis te leggen voor toekomstige banen.accounting

Professionele erkenning

Na afronding van de cursus komen studenten in aanmerking om de kwalificaties aan te vragen die zijn vereist door het Hong Kong Institute of Certified Public Accountants (HKICPA) Professional Qualifications (QP). Na voltooiing van de professionele kwalificatiecursussen en examens en het verkrijgen van relevante boekhoudkundige werkervaring, zullen studenten worden erkend als professionele accountants door het Hong Kong Institute of Certified Public Accountants.

Tegelijkertijd ontvangen studenten de volgende vrijstellingen bij het aanvragen van verschillende beroepskwalificaties na hun afstuderen:

 • De Vereniging van Chartered Certified Accountants (ACCA) - vrijgesteld tot 9 testpapieren;
 • Het Chartered Institute of Management Accountants (CIMA) - vrijgesteld tot 6 papers;
 • International Association of Accountants (AIA) - vrijgesteld tot 7 papers;
 • Het Hong Kong Institute of Chartered Secretaries (HKICS) - vrijgesteld van 4 papers.

Bovendien is het Bachelor of Professional Accounting (Honours) -programma geaccrediteerd door CPA Australia, en na het afstuderen kunt u zich rechtstreeks aanmelden voor het CPA Australia Professional Stage.

 • De vrijstelling van beroepskwalificaties van CIMA is alleen van toepassing op studenten die ingeschreven zijn in het eerste jaar.accounting

Cursus functies

De cursus is gebaseerd op het principe van uitgebreid onderwijs en professionele kennis om je te trainen om een ​​uitgebreide boekhoudkundige generalist te worden. Na je afstuderen zul je in staat zijn om:

 • Wereldwijde horizon verbreden door middel van uitwisselingsmogelijkheden in China en het buitenland
 • Door middel van boekhoudkundige stages en het bijwonen van maandelijkse professionele boekhoudkundige lezingen, beheer belangrijke boekhoudpraktijken en soft skills om de arbeidsmogelijkheden uit te breiden

Werkgelegenheidsperspectieven

Na het voltooien van de cursus beschikt u over een basis van uitmuntendheid waarmee u:

 • Boekhoudkundige werkzaamheden bij banken, verzekeringen en financiële instellingen
 • Boekhoudingswerk van overheid en non-profitorganisaties
 • Controlewerkzaamheden van accountantskantoren
 • Intern boekhouden in zakelijke en privé-instellingen
 • Interne audit, boekhoudpraktijken en governance
Deze school biedt programma's in:
 • Engels


Laatst bijgewerkt op September 17, 2018
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
Voltijd
Locations
Hongkong - Hongkong
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2019
Hongkong - Hongkong
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan