Bachelor in de psychologie (1e twee jaar)

San Mateo Colleges of Silicon Valley

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in de psychologie (1e twee jaar)

San Mateo Colleges of Silicon Valley

Wat is psychologie?

Psychologie is de betrokken gedrag wetenschap, zowel mensen en andere dieren, en is slechts ongeveer 125 jaar oud. Het is een breed vakgebied, voornamelijk verspreid over het onderwerp uit de biologie tot sociologie. Psychologie bestudeert het kruispunt van twee kritieke relaties: één tussen hersenfunctie en gedrag, en een tussen de omgeving en het gedrag. Als wetenschap, psychologie volgt wetenschappelijke methoden, met behulp van zorgvuldige observatie, experiment en analyse.

Psychologie is de studie van mentale processen, cognitie en gedrag. Psycholoog zijn bezig met hoe de hersenen en het functioneren van het zenuwstelsel, hoe perceptie evolueert van gevoel, hoe we leren en weten, en wat het is dat motiveert ons. Psychologie omvat de totale levensduur voor meer informatie over hoe individuen functioneren in het gezin, de gemeenschap en de samenleving. Psychologen willen leren wat er mis kan gaan in de ontwikkeling, hoe het kan worden veranderd, en hoe de organisatorische, persoonlijke, interpersoonlijke en familie conflict op te lossen. Het is een dynamisch gebied waarin nieuwe kennis leidt tot nieuwe inzichten die uit een basis te laten groeien in het onderzoek. Het is zowel een theoretische en toegepaste wetenschap.

Als ik grote in de psychologie, wat voor soort baan kan ik krijgen?

Carrièremogelijkheden in de psychologie blijven groeien voor de werkgelegenheid in de zorg vooral ambulante geestelijke gezondheidszorg en de verslavingszorg klinieken. Tal van kansen op werk zijn in scholen, openbare en private sociale consultancy en management consulting services. Afgestudeerden in de psychologie kunnen verwachten om een ​​brede waaier van functies in personeelsmanagement, psychiatrische aides, reclassering, de geestelijke gezondheid van werknemers, drugsmisbruik counselors, en onderzoeker assistenten te vinden. Geavanceerde graden leiden tot kansen voor fundamenteel onderzoek, licenties als klinisch psychologen of huwelijk en gezin therapeut, en als hogeschool en universiteit faculteit. Psychologen werken ook als adviseurs bij de overheid en de industrie.

Als ik krijgen een AA-graad in de psychologie, kan ik over te dragen aan een vier jaar college? Ja! Cañada College biedt alles wat je nodig hebt om een ​​AA-graad in de psychologie afmaken evenals over te dragen aan een vier jaar hogeschool of universiteit.

Programma Learning Outcomes:

Studenten het invullen van dit programma in staat zal zijn om:

  • Analyseer sociaal-wetenschappelijke concepten en theorieën.
  • Evalueer diverse standpunten met betrekking tot de menselijke ervaring.
  • Produceer evidence-based argumenten.

Houd er rekening mee dat de meeste / alle programma's zijn verkrijgbaar bij alle van onze drie Colleges.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Jan. 2019
Duration
Duur
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - San Mateo, Californië
Startdatum : Jan. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates