Bachelor in de psychologie

International University Of Sarajevo IUS

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in de psychologie

International University Of Sarajevo IUS

Internationale Universiteit Van Sarajevo IUS

psychologie Is de wetenschap van de geest en het gedrag. Het is een veelzijdige discipline die alle aspecten van de menselijke ervaring omarmt en zo de studenten voorziet in werkgelegenheid op allerlei gebieden, zoals geestelijke gezondheid, menselijke hulpbronnen, onderwijs, onderzoek en wetshandhaving. Het probeert de oorzaken van gedrag te onderzoeken met behulp van systematische en objectieve procedures voor observatie, meting en analyse, ondersteund door theoretische interpretaties, generalisaties, verklaringen en voorspellingen. Daarom kan het mensen helpen om inzicht te krijgen in hun eigen acties en een beter begrip van anderen.

De psychologie programma biedt een goede theoretische basis in de psychologie en de ontwikkeling van basisvaardigheden bij de beoordeling, behandeling en interventie om de juiste manieren van het oplossen van psychische problemen te identificeren.

Studenten ontwikkelen het vermogen om onduidelijkheden te tolereren en begrijpen van de complexiteit van de psychologische verschijnselen en menselijk gedrag. Het programma vertrouwd de studenten met de basisbegrippen in onderzoek, evenals moderne trends in de psychologie.

  • Vier-jarige opleiding
  • 240 ECTS
  • AQ Oostenrijk geaccrediteerd
  • Maximaal 3600 euro per jaar (met een beurs, omdat alleen sterke kandidaten worden geaccepteerd)
Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Oct. 2019
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Price
Prijs
3,600 EUR