bachelor in de psychologie

Algoma University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

bachelor in de psychologie

Algoma University

Bachelor in de Psychologie

&nbsp

Psychologie is de studie van individueel gedrag in menselijke en niet-menselijke dieren en hoe de hersenen bijdraagt ​​aan het gedrag. Bijvoorbeeld op het gebied van de psychologie onderzoekt hoe en waarom mensen zijn gevoelig voor visuele illusies, waarom mensen volgen de groep gedrag, en hoe niet-menselijke dieren (zoals vogels en vleermuizen) vinden hun voedsel en communiceren met anderen. Deze en andere interessante onderwerpen worden besproken in de grote verscheidenheid aan cursussen aangeboden op Algoma.

Onze psychologie programma biedt veel verschillende cursussen, zodat studenten de cursussen die het meest van toepassing zijn op hun belangen en toekomstige doelen te selecteren. Veel van onze psychologie afgestudeerden hebben hun studie bevorderd aan de master-en Ph.D. niveaus, zijn geaccepteerd in het onderwijs-programma's, en hebben ervaring werkgelegenheid in hun aandachtsgebieden.Dit is gedeeltelijk te wijten aan onze 4e jaar scriptie natuurlijk, dit is een onafhankelijke studie cursus die het mogelijk maakt de student een onderwerp van hun keuze te selecteren, voert een uitgebreid overzicht van de achtergrond literatuur met betrekking tot dat onderwerp, ontwerpen hun eigen experiment, het verzamelen van en analyseren van gegevens, en presenteren hun onderzoek aan de Universiteit Algoma jaarlijkse Psychologie Thesis conferentie. Deze ervaring op Algoma University onderscheidt zich van andere universiteiten, omdat bij Algoma U, krijg je het onderwerp te selecteren en je eigen studie te ontwerpen, terwijl bij grotere instellingen die u normaal gesproken "toegewezen aan" een studie al aan de gang of gepland in een onderzoekslaboratorium. Op Algoma University, het proefschrift ervaring grondig wordt genoten door onze studenten, biedt de opleiding en vaardigheden die nodig zijn voor succes in de toekomst op vele gebieden, en voltooit het vereiste van een Honours graad in de psychologie.

Of u wilt een Bachelor of Arts graad of een Bachelor of Science graad te verdienen, een basis achtergrond voor een geestelijke gezondheid carrière te krijgen, of om hogere studies en onderzoek draagt ​​op Algoma University wij u voorzien van de leeromgeving, onderzoekspotentieel, en de comfortabele setting van een kleinere universiteit waarin u uw potentieel te ontdekken, je horizon verbreden, en ontwikkel je vaardigheden. We hebben goed geïnformeerde docenten met verschillende achtergronden op het gebied van onderzoek belangen, en bieden mogelijkheden om te werken naast onze professoren om waardevolle onderzoekservaring op te doen.

Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Locations
Canada - Sault Ste. Marie, Ontario
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2019
Canada - Sault Ste. Marie, Ontario
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan