Bachelor in de psychologie

Riga Teacher Training and Educational Management Academy (RTTEMA)

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in de psychologie

Riga Teacher Training and Educational Management Academy (RTTEMA)

Degree verworven: Social Science bachelor's degree in de psychologie.

De lengte van de studies:

  • Voltijd studies: 3 jaar of 6 semesters (september-juli)
  • Part-time studie: 3 jaar en 6 maanden of 7 semesters (september-juli, 7e semester tot
  • Februari)

Studie proces: een bezoek aan de lezingen op het terrein, onafhankelijke studies in de bibliotheek en het gebruik RPIVA de voorgestelde databanken en Moodle-omgeving (e-learning).

Eisen begin opleiding: afgewerkt middelbare school (gymnasium) opleiding of hoger onderwijs of beroepsonderwijs. Toelatingsexamens - geen.

Verworven onderwijs geeft het recht om te werken in het onderzoek, tijdens de studie proces selfimprovement plaatsvindt, de vaardigheden om te werken met mensen zijn verbeterd, het bewustzijn over denken, leeftijdsgroep kenmerken en de communicatie tussen de verschillende soorten mensen wordt verhoogd. Optie om studies op masterniveau blijven.

Vereisten voor het verkrijgen van de graad:

  • Succesvolle vervulling van het studieplan - de ontwikkeling en de verdediging van de bachelorproef.

De resultaten van de studies:

Kennis opgedaan in alle klassieke psychologie onderverdelingen - ontwikkelingspsychologie, familie psychologie, sociale psychologie, pedagogische psychologie, klinische psychologie en psychiatrie, psychotherapie, psycho-diagnostiek, evenals vakken alleen in RPIVA - etno-psychologie, politieke psychologie, psychologie van creativiteit, positieve psychologie etc.

Ervaring uit te voeren wetenschappelijke en toegepast onderzoek in de psychologie, met behulp van klassieke psychologie en de nieuwste onderzoeksresultaten, alsmede het gebruik RPIVA wetenschappelijke laboratorium apparatuur worden verworven vaardigheden om de opzet van de studie plannen, de gegevens elektronisch met behulp van de methoden van de mathematische statistiek te analyseren .

Programma biedt comfortabel en uitgerust met speciale apparatuur laboratoria voor het uitvoeren van individuele onderzoek naar cognitieve en emotionele processen en toestanden van de psyche, buitenlandse gast-docenten, Erasmus stutent uitwisselingsprogramma met andere EU-lidstaten, opurtunity om 's werelds beste databanken gratis te gebruiken ( Apa-PsychNet, EBSCO, SAGE), gastvrije innovatief denken docenten en personeel.

Mogelijkheid om deel te nemen aan RPIVA georganiseerde internationale conferenties, waardoor het verbeteren van de onderzoekservaring, het ontwikkelen van wetenschappelijk denken, het uitbreiden van de visie van de wereld en geting nieuwe ideeën.

Studenten kunnen hun creatieve talent te perfectioneren zingen in RPIVA vrouwen koor Balta, spelen in de Gaudeamus kamerorkest, of de Big Band of dansen in de dans Ansamble Perle

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
6 - 7 semesters
Deeltijd
Voltijd
Locations
Letland - Riga
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2019
Letland - Riga
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan