Bachelor in de psychologie

University of Social Sciences and Humanities - SWPS

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in de psychologie

University of Social Sciences and Humanities - SWPS

Bachelor in de psychologie

Psychologie is een discipline die als doel heeft begrijpen en verbeteren functioneren van individuen, groepen en samenlevingen als geheel. Sommige psychologen omgaan met de diagnose en behandeling van psychische problemen, maar psychologische kennis en vaardigheden die nodig zijn in een aantal beroepen omgaan met verschillende uitdagingen in verband met de menselijke geest en gedrag. Met andere woorden, kan de psychologie afgestudeerden hun carrière voort te zetten in een scala van gebieden, waaronder onderwijs, media, marktonderzoek, marketing en reclame, gezondheidszorg, bedrijfsleven, of IT-onderzoek en ontwerp.

Voor Wie?

Psychologie zal interessant voor iedereen die nieuwsgierig is hoe mensen denken, wat ze voelen, en hoe ze reageren in verschillende situaties. Een bacheloropleiding psychologie omvat cursussen in de fundamentele gebieden van het veld en het studenten blootstelt aan basisprincipes in de geesteswetenschappen, sociale wetenschappen en natuurwetenschappen. Een bacheloropleiding Psychologie is gericht voor iedereen die wil een bezetting van-mens-gerelateerde nastreven en niet per se een psycholoog in de toekomst te worden. Als u specifiek geïnteresseerd in de klinische psychologie of beroepsziekte / arbeidspsychologie bent u zou moeten overwegen het nemen van de full-time 5 jaar Master Program om de nodige competenties te krijgen.

Voordelen

Een uniek set van de beste bachelor-niveau modules die SWPS te bieden heeft: Behavioral Studies, Conflict Resolution en Management, Mind-Communicatie-Technologie, Cross-culturele psychologie.

Programma dat is ontworpen met de beste Europese normen kwalificatie in het achterhoofd (bijv. Europsy). Ons doel is om garantie up-to-date op Europees niveau normen van het onderwijs, Opleiding en professionele ontwikkeling op het gebied van psychologie.

Gedetailleerde Beschrijving van het Programma

Het eerste jaar van het programma biedt een intensief training op elk gebied van de psychologie (ontwikkelings, emoties en motivaties, sociale, psychopathologie, cognitieve, individuele verschillen, etc.) en basics in methodologie en statistiek. We richten ons ook op de academische vaardigheden en culturele competenties van internationale studenten in interculturele en meertalige wereld.

Op het tweede jaar, de meerderheid van de modules zijn gewijd aan 4 thematische gebieden: Behavioral Studies, Conflict Resolution en Management, Mind-Communicatie-Technologie, Cross-culturele psychologie. Studenten krijgen om te weten hoe de procedures meting, gedragsbeoordeling en gedragsverandering te voeren. Ze ontwikkelen communicatieve vaardigheden, kennis vergaren over interpersoonlijke relaties en conflictbeheersing: onderhandelingen en bemiddelingen.

Derde jaar gaat om een ​​voortzetting van de 4 thematische gebieden plus de Bachelor Seminar. Gedurende jaren II en III studenten volledig 5 keuzemodules en 4 buitenlandse taal cursussen ook. De studenten verwerven competenties: tweetaligheid en multicultureel onderwijs, psychologie van acculturatie en economische migratie, het gebruik van eye-tracker en visuele communicatie. Ze weten wat is de psychologie van leiderschap en kunnen gedragsproblemen technieken toe te passen verschillende bevolkingsgroepen en problemen. Al hun nieuw verworven kennis en vaardigheden kunnen worden gebruikt in hun bachelor Seminar.

Specialisaties

Studenten specializeren in 4 thematische gebieden: Behavioral Psychologie (ook bekend als gedragsanalyse) het uitgebreide gebruik van empirisch gevalideerd principes van leren te ontwikkelen, implementeren en evalueren van praktische strategieën die de mogelijkheden en zelfsturing vaardigheden van kinderen en volwassenen te verbeteren in de gemeenschap, thuis, en educatieve instellingen.

Conflicten zijn inherent aan sociale interactie in families, gemeenschappen, organisaties en internationale betrekkingen. Conflict dynamiek, mits goed beheerd, is een essentieel onderdeel van de sociale verandering, het bevorderen van adaptieve sociale processen. De theorie en praktijk van het oplossen van conflicten en leiderschap is gericht op een dergelijk conflict management processen, door het gebruik van de onderhandelingen, bemiddeling en coaching technieken, en baseren op basis van theorie modellen van dynamiek conflict.

Binnen Mind-Communicatie-Technologie: populariteit en toegankelijkheid van eye-tracking methodes is snel gegroeid in de afgelopen jaren. Eye-trackers kunnen we meten en registreren oog positie en beweging. Ze worden gebruikt in de basis psychologisch onderzoek, helpen bij het ontwerpen van betere web-pagina's of gebruiksvriendelijke computerprogramma's, en zelfs mogelijk om speciale communicatie-systemen te bouwen voor gehandicapte.

Psychologie van acculturatie en economische migraties maakt contact met de culturele diversiteit, het uitvoeren van culturele interviews en ervaring met multicultureel onderwijs evenals het zakendoen in een interculturele omgeving.

Wat nu?

Na de voltooiing van het programma, kunnen afgestudeerden hun studie voort te zetten.

  • Studenten kunnen certificering na te streven in de Behavior Analysis Certification Board. De beginselen en procedures ontwikkeld binnen gedragspsychologie zijn met succes toegepast in gebieden zoals de klinische psychologie, traditioneel en speciaal onderwijs, bedrijfsleven, Industriële veiligheid, Verslaving, zelfmanagement, en Revalidatie.
  • Studenten kunnen beslissen om hun opleiding voort te zetten op het Master niveau in de Klinische Psychologie specialisatie als ze geïnteresseerd zijn in het werken als professional psychotherapeut.
  • Psychologie van Conflict management kan worden uitgebreid op het gebied van onderhandelen, mediation, coaching, communicatie en management.
  • Cross-culturele psychologie opent mogelijkheden voor internationale zakelijke relaties alsmede onderwijs, bv. het werken met allochtone kinderen op internationale scholen.

Na de voltooiing van het programma, kunnen afgestudeerden hun professionele carrière na te streven.

Psychologie afgestudeerden hebben talrijke professionele mogelijkheden en kunnen ze veel loopbaan aan te vatten. Nadat zij aan alle specifieke functie-eisen, kunnen zij de werkgelegenheid als vinden: Maatschappelijk werkers en begeleiders; Gedrag analisten (esp. in het gebied van autisme therapie); Educatieve en academische psychologen; Cross-culturele consultants; life coaches; loopbaanadviseurs, beroepscounselors; consumenten en marketing psychologen; de selectie van personeel en teambuilding specialisten.

Taal Eisen

  • IELTS 5.5;
  • CAE 47-51;
  • TOEFL iBT 69-70;
  • TOEFL Computer-gebaseerde 196;
  • TOEFL paper-based 525
Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Oct. 2019
Duration
Duur
6 semesters
Voltijd
Price
Prijs
3,500 EUR
Locations
Polen - Warschau, Woiwodschap Mazoviƫ
Startdatum : Oct. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates