Bachelor in de psychologie

Effat University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in de psychologie

Effat University

Effat University is een van een paar geselecteerde universiteiten die een bi-dimensionale psychologie diploma dat is onderzoek, en de gemeenschap-werk op basis bieden. De afdeling Psychologie aan Effat Universiteit onderscheidt zich als een baken voor studenten op zoek naar een alternatief voor de traditionele psychologie. Het programma introduceert studenten tot een breed scala van onderwerpen op het gebied van psychologie, en geeft hen ook de mogelijkheid om zich te concentreren op twee toegepaste gebieden van de psychologie, klinische psychologie, en Organizational Behavior Psychologie. Een reeks van overdraagbare vaardigheden die nodig worden geacht voor de vooruitzichten voor de werkgelegenheid zijn ook opgenomen in het programma en versterkt door een reeks van curriculaire en extra-curriculaire activiteiten, alsmede onderwijs benaderingen en methodieken die persoonlijke, academische en professionele groei van leerlingen benadrukken. Afgestudeerden van de afdeling Psychologie aan Effat University zal effectief zijn agenten van verandering in hun gemeenschappen bevorderen van het welzijn van individuen en bij te dragen aan de kwaliteit van organisaties.

Concentratiegebieden

Klinische Psychologie

De klinische psychologie concentratie introduceert de studenten in hoe de klinische praktijk heeft tot doel het welzijn en de persoonlijke ontwikkeling van mensen gediagnosticeerd met verstandelijk-gebaseerde nood of disfunctie te promoten. De studenten bestuderen de klassieke en recente onderzoeksresultaten in een aantal essentiële onderwerpen zoals abnormaal gedrag, psychologisch onderzoek, en Psychotherapie. Ze maken ook kennis met diverse therapeutische behandelingen en technieken die klinisch psychologen gezonde persoonlijke en interpersoonlijke verstandelijke verontrust mensen te bevorderen. Klinische Psychologie stage betreft praktijkopleiding in een toegepaste klinische setting bijv. ziekenhuis en klinische praktijken, enz., uitgevoerd onder gezamenlijk toezicht van een werfleider van de plaatsing terrein, en een lid van de faculteit van de afdeling Psychologie aan Effat University.

Organizational Behavior Psychologie

De Organizational Behavior Psychologie concentratie biedt studenten een grondige kennis van hoe de psychologie om de prestaties van de professionele organisaties relevant is. Studenten die willen specialiseren op dit gebied zal worden ingevoerd om de klassieke als de huidige theoretische en onderzoeksresultaten in onderwerpen met betrekking tot Organizational Behavior Psychologie als Business Psychologie, Human Resource Management, Psychologie van Leiderschap en Management, Mediarelaties, menselijke prestaties. Organizational Behavior Psychologie stage beoogt praktische training in het werk (zoals bv. werk organisaties zoals bedrijven en sectoren, en andere werkomgeving) enz., uitgevoerd onder gezamenlijk toezicht van een werfleider van de plaatsing terrein, en een lid van de faculteit van de afdeling Psychologie aan Effat University.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Locations
Saoedi-Arabië - Djedda, Mekka
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2019
Saoedi-Arabië - Djedda, Mekka
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan