Bachelor in de psychologie

Istanbul Sehir University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in de psychologie

Istanbul Sehir University

Wat is schizofrenie? Waarom worden we verliefd? Doen kinderen die gewelddadige videogames spelen en gewelddadige films bekijken, agressoren worden? Wat maakt mensen blij? Wat is emotionele intelligentie? Dit zijn slechts enkele van de vragen die in de wetenschap van de psychologie worden gesteld. Psychologie is een discipline die een fascinerend scala aan toepassingen in het dagelijks leven vindt.

De afdeling Psychologie aan de Universiteit van Istanbul Şehir

Ons academisch personeel omvat vertegenwoordigers van klinische psychologie, counseling, psychiatrie, sociale psychologie en cognitieve psychologie. Ons curriculum omvat de verschillende gebieden van de psychologie op een evenwichtige manier. Ook heb je de kans om andere sociale wetenschappen te studeren en je perspectief te vergroten. Een studentenvriendelijke afdeling die u helpt om wetenschappelijk begrip en professionele vaardigheden te verwerven, wacht op u.

Naast kerncursussen, in onze afdeling, kunt u meer geavanceerde lessen op gespecialiseerde gebieden, zoals klinische, sociale, cognitieve, ontwikkelings-, kruiskulturele en politieke psychologie. U krijgt de kans om onderzoeksprojecten aan te sluiten en stage te doen bij gemeenten, medische faculteiten, ziekenhuizen, bedrijven en scholen.

Wat kan psychologie majors doen na afstuderen?

Na afstuderen kunt u werken in een ziekenhuis, psychologisch behandelingscentrum, gevangenis of revalidatiecentrum. In de bedrijfswereld vindt u gemakkelijk een baan in een afdeling human resources, marketing of R & D. In de overheidssector kunt u bij het KPSS psychologisch personeel solliciteren. Welke werkomgeving u ook kiest, u gaat de werkwereld binnen met teamwerkervaring, kritische denkvaardigheden, technologische vaardigheden en geavanceerde Engelse mondelinge en schrijfvaardigheden.

Uitkomsten komen uit de APA-voorgraadse psychologie doelen en uitkomsten

1 Kennisbasis van de psychologie

Studenten zullen bekendheid aan te tonen met de grote concepten, theoretische perspectieven, empirische bevindingen, en historische trends in de psychologie.

2 Onderzoeksmethoden in de psychologie

Studenten zullen basisonderzoeksmethoden in de psychologie begrijpen en toepassen, inclusief onderzoeksontwerp, data analyse en interpretatie.

3 kritieke denkvaardigheden in de psychologie

Studenten respecteren en gebruiken kritisch en creatief denken, sceptisch onderzoek en, indien mogelijk, de wetenschappelijke aanpak om problemen op te lossen met betrekking tot gedrag en mentale processen.

4 Toepassing van de psychologie

Studenten zullen psychologische principes begrijpen en toepassen op persoonlijke, sociale en organisatorische problemen.

5 waarden in de psychologie

Studenten zullen in staat zijn om bewijsmateriaal af te wegen, dubbelzinnigheid te tolereren, ethisch te handelen en andere waarden te onderscheiden die de basis vormen voor de psychologie als discipline.

6 Informatie en technologische geletterdheid

Studenten zullen informatiecompetentie en het vermogen om computers en andere technologieën voor veel doeleinden te gebruiken, aantonen.

7 communicatievaardigheden

Studenten kunnen effectief communiceren in verschillende formaten.

8 Socioculturele en internationale bewustwording

Studenten zullen de complexiteit van socioculturele en internationale diversiteit herkennen, begrijpen en respecteren.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Locations
Turkije - Istanboel, Istanbul
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2019
Turkije - Istanboel, Istanbul
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan