Bachelor in de psychologie

Birmingham-Southern College

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in de psychologie

Birmingham-Southern College

Bachelor in de psychologie

Als je net als de meeste mensen, je hebt gekeken naar de wereld om je heen en vroeg zich af wat precies maakt mensen teek. Psychologie is de wetenschappelijke studie van de hersenen, geest en gedrag. Psychologen gebruiken de wetenschappelijke methode om een ​​groot aantal vragen te beantwoorden zoals: Waarom zijn drugs en alcohol zo verslavend? Kunnen onze genen bepalen hoe intelligent we zijn, of we schizofrenie zal ontwikkelen, of zelfs hoe we stemmen bij de komende presidentsverkiezingen? Wat gebeurt er in de hersenen als we slapen en dromen?

Major, Minor, en Interdisciplinair Majors

Studenten kunnen de belangrijkste in de psychologie, minor in psychologie of major in een van de twee interdisciplinaire majors: Biologie-psychologie of psychologie-sociologie.

Overzicht van de belangrijkste

Psychologie majors het verkrijgen van een sterke basis in de statistiek en onderzoeksmethoden alsmede de volgende gebieden: de biologische, cognitieve, leren, sociale, ontwikkelings-en klinische psychologie. Zie de college-catalogus voor de meest up-to-date informatie over voorschriften voor de grote.

Senior research

Psychologie majors compleet ofwel PY417 (Senior Seminar: Onderzoek in de psychologie) of PY450 (Senior Seminar: Onderwerpen voor gevorderden in de psychologie) tijdens hun laatste jaar. Na voltooiing van de cursus, elke senior presenteert zijn / haar onderzoek naar docenten en studenten van de Psychologie Senior Conference. In PY417 studenten hun eigen belangen actief te verkennen door het uitvoeren van een complex project van begin tot eind, met inbegrip van de vorming van een onderzoeksvraag en hypothesen, het ontwerpen van een experiment of observationele studie, het verzamelen en analyseren van gegevens, en de presentatie van de bevindingen mondeling als schriftelijk. Deze veeleisende maar lonende taak is vaak de meest waardevolle ervaring onze majors tijdens hun tijd bij BSC. In PY450 verwerven de studenten een diepgaand inzicht van een geavanceerd onderwerp in de psychologie (bv., geweld, media psychologie, psychotherapie). Deze klasse is heel vergelijkbaar met een graduate niveau cursus in formaat (dwz-discussie based) en inhoud. Het laatste project in deze klasse is vergelijkbaar met die in PY417, maar omdat er zoveel ideeën voor onderzoek zijn bijna onmogelijk om na te streven als een undergraduate student (bijvoorbeeld het uitvoeren van een gerandomiseerde gecontroleerde trial onderzoek naar de werkzaamheid van Zoloft bij de behandeling van ernstige depressie), PY450 biedt een kans voor studenten om een ​​onderzoeksproject te stellen - een project (de sky is the limit!) - maar eigenlijk niet voeren het uit (nou ja, in ieder geval niet tot later in het leven als ze een NIH multi-miljoen dollar subsidie) .

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Birmingham, Alabama
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates