Bachelor in de psychologie

Cornell College

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in de psychologie

Cornell College

Waarom studeren psychologie aan Cornell?

Psychologie biedt een sterke voorbereiding voor succes in een verscheidenheid van terreinen vanwege de vele belangrijke leerdoelen opgewacht door onze cursussen:

  • Psychologie bevordert vaardigheid met onderzoeksopzet en onderzoeksmethoden. Dit is een integraal vaardigheid voor succes in diverse onderzoeks-afhankelijke velden. Onze studenten zijn bereid om uit te voeren en te begrijpen onderzoek op een hoog niveau van verfijning.
  • Psychologie bevordert begrip van het menselijk denken, emoties en gedrag (zowel normale en abnormale). Inzicht in complexe menselijke interactie is een integraal onderdeel van het succes in vele arena's en onze studenten zijn goed voorbereid op deze uitdaging.
  • Psychologie biedt een breed blootstelling aan diversiteit kwesties. Het begrijpen en waarderen van diversiteit is een essentieel onderdeel van betekenisvolle interacties in steeds meer divers lokaal, regionaal, nationaal en mondiaal omgevingen.
  • Psychologie onderzoekt de bijdrage van de biologie aan psychische problemen. Dit weerspiegelt een van de vele interdisciplinaire snijpunten van het veld. Psychologie bereidt studenten om te communiceren met professionals in diverse disciplines.

Psychologie op OCAAT

Cornell's Een cursus bij een tijdschema laat ons toe om de lestijd gebruiken flexibel bij het onderwerp passen in plaats van het aanbrengen van het onderwerp in stijve 50 minuten lesuren. De meeste lesuren zijn een mix van korte lezingen, filmfragmenten, demonstraties, en kleine groepsdiscussie, maar OCAAT maakt andere manieren van het gebruik van de lestijd mogelijk. In sommige periodes klas kunnen leerlingen een feature length film bekijken en bespreken de psychologische principes weergegeven in de film. In andere periodes klasse, kunnen leerlingen hun psychologische kennis gebruiken om een ​​virtuele rat te trainen of om begeleiding vaardigheden die ze geleerd hebben in de klas oefenen.

OCAAT maakt het ook mogelijk om klassen hele dag excursies nemen. En OCAAT is ideaal voor stages. Psychologie studenten die een stage bij Cornell voltooien kunnen fulltime werken op het terrein voor een blok of langer, en dus worden meer volledig geïntegreerd met de activiteiten van de agentschappen en de andere medewerkers.

Curriculum & Stages

Leerplan

De belangrijkste eisen zijn bedoeld om studenten keuzes binnen de grote geven, maar ook bieden duidelijke richtlijnen op koers selectie in de psychologie. We proberen ook om het bewustzijn van de interdisciplinaire verbindingen van ons vakgebied studenten te verbreden. Wij bieden drie verschillende tracks voor onze majors om uit te kiezen: de optie Psychologie Specialist bereidt studenten voor op een breed scala aan activiteiten in de psychologie, met inbegrip van graduate studie en een verscheidenheid aan gebieden van de praktijk. We hebben dit lespakket "specialist" bestempeld, omdat het laat leerlingen een generalist optie te kiezen of om geïndividualiseerde specialisaties ontwikkelen, terwijl ook het invullen van breedte-eisen cruciaal voor gevorderde studie in de psychologie. Praat met uw adviseur over de vraag of een specialisatie gebied wenselijk zou kunnen zijn voor u en over wat cursussen in een specialisatie op te nemen.

De optie Psychologische Scientist omvat meer cursussen in wiskunde en natuurwetenschappen gebieden, en bereidt studenten voor onderzoek-georiënteerde posities, gezondheid-gerelateerde carrières, of graduate studie in gebieden van de psychologie die nauwer verbonden zijn met de natuurwetenschappen, zoals leren, cognitie , neurowetenschappen, en biopsychology.

De optie Psychological Services bereidt studenten voor op het werk in een verscheidenheid van geestelijke gezondheid en menselijk dienst gebieden, evenals voor graduate opleiding op universitair niveau van de master in de toegepaste aspecten van de psychologie en aanverwante gebieden (bv. diensten voor studenten, maatschappelijk werk, revalidatie, of loopbaanbegeleiding). Deze track geeft studenten de mogelijkheid om ofwel Senior Seminar of een practicum als een sluitstuk ervaring compleet. We studenten die uiteindelijk zou kunnen nastreven doctoraatsopleiding in de psychologie sterk aan om een ​​van de andere tracks van de grote kiezen, of tot Senior Seminar voltooien in het vervullen van de optie Psychological Services.

Stages

Cornell's Een cursus bij een tijdschema geeft studenten veel mogelijkheden voor off-campus leren, met inbegrip immersions inreal-wereld stages voor een blok of langer.

Undergraduate onderzoek

Betrokkenheid bij onderzoek is een uitstekende manier voor studenten om te leren over de psychologie bijna letterlijk van binnen naar buiten. Studenten die zijn betrokken bij het onderzoek in staat zijn om sterk uit te breiden hun begrip van een bepaald gebied van de psychologie en hun technische vaardigheden in het veld. Onderzoek ervaringen zijn ook grote kansen voor docenten om talentvolle studenten in het veld mentor.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
4 jaar
Deeltijd
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Mount Vernon, Iowa
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2019
Verenigde Staten - Mount Vernon, Iowa
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan