Bachelor In De Psychologie

Eastern Illinois University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor In De Psychologie

Eastern Illinois University

De afdeling Psychologie is bezig met de toepassing van de psychologische theorie, methodologie en empirische bevindingen van de studie van gedrag en mentale processen. Het ministerie geeft instructie aan academici en studenten die ofwel psychologie majors of ingeschreven in de psychologie cursussen. De afdeling zal een passend aantal en de verscheidenheid van cursussen voor studenten hoofdvak in de psychologie die leidt tot de bachelor, master's degree of specialist graad, alsmede dienst cursussen voor studenten in andere disciplines bieden.

De afdeling biedt mogelijkheden voor studenten om een ​​loopbaan in de psychologie te verkennen met de undergraduate student onderzoek en veld stages bemoedigend. Om deze student mogelijkheden te verbeteren, zal de afdeling faculteit onderzoek en dienstverlening in de diverse gebieden van de psychologie te ondersteunen.

De afdeling Psychologie gebruikt zijn menselijk, fiscale en fysieke middelen om een ​​kwaliteit leeromgeving voor haar undergraduate en graduate studenten. Gekwalificeerde docenten uitdaging en inspireren studenten in de moderne, goed uitgeruste leslokalen en laboratoria. Afdeling faculteit versterken hun begrip van hun gebieden van de studie door middel van onderzoek en wetenschappelijke activiteiten, en ze bieden diensten in overeenstemming met de missie van de universiteit om studenten en anderen in de Universiteit van dienst regio.

Undergraduate academische vereisten


- Grade Point Average (GPA): minimaal 2,0 van 4,0.

- Test van het Engels Taal *: (TOEFL, IELTS, enz.)

 • Papieren TOEFL: 500 punten
 • Internet-based TOEFL: 61 punten
 • IELTS: 6.0 op de Academic Module
 • MELAB: 69
 • STAP EIKEN: Grade Pre-1

* Engels Proficiency Eisen kan worden afgeweken onder de volgende omstandigheden:

 • U hebt 24 uur semester van het academisch krediet afgerond van een Amerikaanse hogeschool of universiteit, of
 • Je hebt Level voltooid 112 cursussen met een certificaat van voltooiing van een ELS Language Center in de VS, of
 • Je hebt met succes afgerond twee opeenvolgende jaren van cursussen in een land waar Engels is de primaire taal en voertaal (met de afgelopen twee jaar).
 • Je hebt met succes afgerond twee termen (een semester) van het Engels voor academische doeleinden 2 (niveau 6) op het Centrum van het Engels als Tweede Taal (CESL) aan de Southern Illinois University - Carbondale.
 • Je hebt met succes de Proficiency Level, Certificaat van Voltooiing van Kaplan International Colleges.
 • Je hebt met succes voltooid Level 9 in één van de Language Company in de Verenigde Staten. [Effectieve Fall 2013 cycle]
Deze school biedt programma's in:
 • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Charleston, Illinois
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates