Bachelor In De Psychologie

Georgia Gwinnett College

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor In De Psychologie

Georgia Gwinnett College

De BS graad in de psychologie is een programma voor studenten die geïnteresseerd zijn in een breed scala van de psychologie beroepen. Voor die studenten die geïnteresseerd zijn in het nastreven van een carrière onmiddellijk na het afstuderen zullen ze een schat aan ervaringen op te doen in de toegepaste aspecten van de psychologie die gemakkelijk goed zal overdragen aan verschillende beroepen. Ook diegenen die geïnteresseerd zijn in het verkrijgen van tevoren graden zal een sterke theoretische basis voor de velden van de psychologie, recht, het bedrijfsleven, de geneeskunde en een breed scala van andere afgestudeerde graden.

Programma Outcome Doelen

Een afgestudeerde van de psychologie grote staat zal zijn om:

 • Begrijp een volledig spectrum van algemene theoretische benaderingen van de psychologie
 • Begrijp dat psychologie sub-disciplines zijn met elkaar verbonden
 • In staat zijn om de theorie naar de reële situaties betrekking hebben
 • Begrijp fundamentele onderwerpen van de onderzoeksmethodologie
 • Begrijp de statistische instrumenten aangepast aan enkele variabele en twee variabele analyses
 • Aantonen competentie in de communicatie (schriftelijk, mondeling, numeriek en grafische)
 • Demonstreer competentie in kritieke / analytisch denken
 • Demonstreer de mogelijkheid om psychologische theorie en / of onderzoeksmethode van toepassing
 • Demonstreer vermogen om samen te werken om problemen op te lossen
 • Demonstreer waardering van historische / filosofische context van de psychologie
 • Begrijp dat normatief menselijk gedrag en ervaring is divers en multidimensionale
 • Demonstreer een verbintenis tot de ethische grondslagen / ethische principes van de psychologie

Specialisaties

Klinische / Personality. De Klinische / Personality specialisatie onderzoekt de relatie tussen de typische ontwikkeling van de persoonlijkheid en atypische processen die leiden tot een psychische aandoening. Het gaat om de studie van de wetenschap en de praktijk van het verstrekken van de beoordeling en behandeling op individueel, familie of gemeenschap niveaus voor mensen met of op risico voor geestesziekten. Een achtergrond in deze specialisatie is relevant voor studenten die carrière belangen in gebieden die verband houden met de menselijke geestelijke gezondheid en welzijn, zoals psychologen, maatschappelijk werkers, of huwelijk en gezin therapeuten. Het is ook relevant voor studenten die geïnteresseerd zijn in een carrière die kennis toe te passen van de oorzaken, diagnoses, progressie, de behandeling en de openbare orde implicaties van psychische stoornissen (bijvoorbeeld in de gemeenschap agentschappen of onderzoek instellingen).

Cognitieve / Neuroscience. De Cognition and Neuroscience specialisatie onderliggende filosofie is dat er een sterke behoefte aan een interface van de cognitie, de biologie en de evolutietheorie. De specialisatie onderzoekt gebieden zoals leren en geheugen, sensatie en perceptie, besluitvorming, neuropsychologie, het geheugen en de evolutionaire basis en de adaptieve betekenis van gedrag.

Developmental / Educatief. De Developmental / Educational specialisatie richt zich op de ontwikkeling van kinderen, adolescenten en volwassenen. Dit gebied is van belang voor studenten met belangen in de menselijke ontwikkeling in de toegepaste instellingen (bijvoorbeeld scholen en de gemeenschap agentschappen).

Sociale / Applied. Focussen op de relatie tussen het individu en de sociale omgeving, de sociale / Applied specialisatie onderzoekt de impact van individuen, organisaties en cultuur op het denken en gedrag. Het is goed geschikt voor degenen die geïnteresseerd zijn in de kwestie van hoe de bredere maatschappelijke krachten zichzelf en anderen te beïnvloeden.

Deze school biedt programma's in:
 • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Lawrenceville, Georgia
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates