Bachelor in de psychologie

Hardin-Simmons University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in de psychologie

Hardin-Simmons University

Inzicht in de basisprincipes die menselijk gedrag leiden kan ons helpen om meer succesvol leven in deze wereld. De Undergraduate Psychology Program is gericht op het leveren van onze studenten met een sterke basis in deze principes. Wij leren studenten hoe ze te onderzoeken en na te denken over "wonderfully gemaakt" personen die door de integratie:

  • de biologische afmetingen
  • interpersoonlijke / sociale contexten
  • psychologische perspectieven
  • Gezien deze brede focus, kan een groot of klein in de psychologie van grote waarde zijn voor studenten die willen deze kennis te combineren met studies uit andere disciplines, zoals het bedrijfsleven, communicatie, strafrecht, filosofie, sociologie, maatschappelijk werk, toespraak pathologie, en religie .

Als goed, onze undergraduate programma biedt een uitstekende basis voor studenten die van plan om een ​​geavanceerde graad in de psychologie of begeleiding na te streven. Oud-studenten die hun kwaliteiten hebben behouden zijn in het hele land toegelaten tot Master en Doctoral opleidingen.

Ten slotte is de afdeling Psychologie & Counseling biedt ook een Master's degree in Clinical Counseling & Marriage and Family Therapy, die studenten voor licentiestatus en praktijk bereidt als therapeut in een verscheidenheid van instellingen.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
Voltijd
Price
Prijs
12,615 USD
Locations
Verenigde Staten - Abilene, Texas
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2019
Verenigde Staten - Abilene, Texas
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan