Lees de Officiële Beschrijving

Nationwide, psychologie is een van de snelst groeiende, meest populaire majors. Hetzelfde geldt voor de psychologie aan McMurry University. De kennis van onze majors winst is fundamenteel voor elke carrière die zich bezighoudt met mensen en relaties. Echter, op McMurry we niet zomaar de psychologie te onderwijzen; we modelleren en een toezegging om mensen op de volgende manieren aan te moedigen:

Studentgerichte onderwijs - Leren studenten en het welzijn zijn onze topprioriteit. We maken tijd voor studenten, zowel in de klas of in een-op-een gesprekken. Wij nemen veel plezier en trots in het helpen van onze studenten groeien intellectueel als persoonlijk.

Interactief leren - We stimuleren onze studenten om actieve deelnemers in hun eigen leerproces worden door middel van klassikale discussies en computertechnologie. Onze studenten kunnen deelnemen aan hands-on stage waar ze leren over het gebruik van de psychologie in de echte wereld. Onze faculteit leden uit te nodigen studenten om samen te werken in de psychologie lopende onderzoeksprojecten, en ze bevorderen student interactie via Psychologie Club activiteiten en borrels op facultair leden thuis.

Integratie van academici en het geloof - Wij geloven dat de menselijke psyche en de menselijke geest zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden, en de hand van God is duidelijk gedurende het onderzoek en de praktijk van de psychologie. In klassen, zoals psychologie en het christendom, en in de meer traditionele psychologie klassen, we leerlingen aanmoedigen om te verkennen en hun eigen geloof te verdiepen als ze leren over de menselijke geest.

psychologie

De ideale McMurry psychologie student heeft een sterke nieuwsgierigheid naar menselijk gedrag en emoties, is niet bang voor lastige vragen, en heeft een hoge motivatie om te leren en hard werken. In de psychologie-afdeling, studenten niet een nummer. We omringen onze studenten met een getrouwe christelijke omgeving, terwijl ze te begeleiden in de richting van een succesvolle professionele leven.

Senior Seminar in Psychology. Dit is een cursus is ontworpen om kritisch denken te stimuleren en debat op gang over een aantal diverse controversiële kwesties in de psychologie. De nadruk ligt op het verklaren van verschillende theoretische benaderingen van psychologische problemen en hoe ze kunnen worden geïntegreerd in een conceptueel geheel. Het is-team gegeven door twee full-time faculteit leden en is bedoeld als een sluitstuk cursus voor de psychologie gestudeerd aan McMurry University.

Research Kansen. Faculteit zijn betrokken bij het lopende onderzoek in hun vakgebieden. Geïnteresseerde studenten kunnen werken met docenten aan deze onderzoeksprojecten of plannen en implementeren van eigen onderzoek onder de supervisie van een lid van de faculteit.

Stage in de psychologie. Senior-level psychologie majors worden aangemoedigd om deelname aan het stageprogramma, PSYC 4388 overwegen. Het is bedoeld als een hoger niveau keuzevak voor de psychologie majors en is een pre-erkende en gecontroleerde werkervaring aan te vullen academische opleiding. Studenten zullen werken 150 uur bij een lokaal agentschap en wonen wekelijkse toezichthoudende bijeenkomsten. Geïnteresseerde studenten moeten deze cursus bespreken met de psychologie faculteit 1 oktober voor de lente semester plaatsing en uiterlijk op 1 maart voor de zomer of herfst semester plaatsing. In het programma krijgen de studenten zinvolle praktijkervaring op door te werken in de geestelijke gezondheidszorg instelling om te zien hoe de theoretische concepten van de psychologie in de praktijk worden gebracht.

Opleiding te volgen in:
Engels
McMurry University

Zie 4 andere vakken van McMurry University »

Deze cursus is Campus based
Begindatum
Sept. 2019
Duration
Op locaties
Op datum
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet

Sept. 2019