Bachelor in de psychologie

North Park University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in de psychologie

North Park University

Bachelor in de psychologie

Als je een verlangen om menselijk gedrag te begrijpen en verbeteren van de gezondheid en het welzijn van anderen, zal psychologie inzicht in de geest en gedrag te bieden, terwijl het ontwikkelen van je vaardigheden in kritisch denken, effectieve mondelinge en schriftelijke communicatie, onderzoek en statistische vaardigheid, en het oplossen van problemen .

Psychologie bereidt je voor graduate school of een carrière in de begeleiding, reclame, maatschappelijk werk, human resources, paramedische zorg, marktonderzoek, en nog veel meer.

Waarom North Park?

North Park richt zich op de toepassing van de psychologie als wetenschap en een beroep verstrekken strenge opleiding in het wetenschappelijk onderzoek technieken terwijl u leert wetenschappelijke principes en praktijken in de echte wereld gelden. Onze divers, stedelijke omgeving een aanvulling op de psychologische concepten van begrip, het dienen, en het verbeteren van de levens van anderen. Studenten zullen hands-on leren, stage, en service mogelijkheden te integreren met kleine groepsdiscussies die kwesties op te nemen van het geloof, ethiek en cultuur tot een meer holistische begrip van alle personen te voorzien.

Carrières en Graduate School

Veel psychologie majors hun loopbaan en graduate studie in de begeleiding, maatschappelijk werk, school psychologie, industriële / organisatiepsychologie, ergotherapie, en spraak-taal pathologie. Recente North Park afgestudeerden hebben bijgewoond Boston College, Northwestern University, Washington Universiteit van St. Louis, Universiteit van Minnesota, Loyola University Chicago, en de Universiteit van Pittsburgh.

Stages

North Park partners met vele Chicago non-profitorganisaties, scholen, ziekenhuizen, bedrijven en sociale diensten aan stagemogelijkheden bieden. Onze studenten hebben gewerkt en geleerd op organisaties, waaronder Jumpstart, Chicago Public Schools, Zweedse Covenant en Ravenswood Covenant Ziekenhuizen, Chicago Counseling Center, Lydia Huis, Cornerstone Counseling Center, dinsdag Kind, en Office of National Drug Control Policy.

Lopende Onderzoek

Psychologie faculteit gedrags- en directe verschillende onderzoeksprojecten op de campus, waaronder een project dat kijkt hoe baby's en peuters te leren taal.

Pre-professionele Voorbereiding

Bereid je voor op graduate of professionele programma's in de geneeskunde, fysiotherapie, ergotherapie, spraak-taal pathologie, of maatschappelijk werk met relevante cursussen, stages en onderzoek de mogelijkheden in de psychologie major. In zowel de grote of een van onze pre-professionele tracks, onze deskundige faculteit zal u adviseren over hoe u de ervaring krijg je nodig hebt om een ​​opvallende onder de aanvragers voor de gekozen graduate programma.

Programma-eisen

Major cursussen:

  • 36 (BA) of 52 (BS) credit-uren
  • 46 Core Curriculum credits
  • 120 totale kredieten voor het afstuderen
Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Chicago, Illinois
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2019
Verenigde Staten - Chicago, Illinois
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan