Bachelor In De Psychologie

Oral Roberts University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor In De Psychologie

Oral Roberts University

Cursussen in de psychologie zijn ontworpen om een ​​empirische benadering van de studie van het menselijk gedrag, een kennis van psychologische principes en een kennismaking met de hedendaagse problemen te geven, terwijl het verstrekken van een sterke christelijke kader om theorieën, technieken en overtuigingen te evalueren.

De belangrijke psychologie is afgestemd op je voor te bereiden voor afgestudeerde werk in een van de verschillende gebieden waarin professionele psychologen functioneren. De professionele gebieden omvatten, maar zijn niet beperkt tot, de meer populaire gebieden van de klinische psychologie, begeleiding psychologie en biologische psychologie. De opleiding psychologie tracht ook haar studenten te helpen om een ​​beter begrip van zichzelf en van degenen met wie ze omgaan in het proces van het leven. Om deze reden is het belangrijkste is een uitstekende keuze voor studenten die van plan zijn om te werken in bijna elk gebied.

Uitkomsten

Studenten met majors in de psychologie zijn loopbaan gevonden in: - Graduate studies die leiden tot een professionele opleiding - Human resources - Reclame - Public relations - Bepleiten - Zorgverlening - Onderzoek - Ministerie

Wat heb je te uit te kijken?

Verbazingwekkende klassen met hoogleraren die waardevolle ervaring te brengen naar de klas ... die deel uitmaken van een programma met een reputatie voor kwaliteit. Maak je klaar om te worden uitgedaagd om tot uw persoonlijke hoogste potentieel tijdens het verkennen van principes, theorieën, toepassingen, concepten en methodieken binnen een duidelijk christelijk kader.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
8 semesters
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Tulsa, Oklahoma
Startdatum : Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2018
Verenigde Staten - Tulsa, Oklahoma
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan