Bachelor in de psychologie

Saint Peter’s University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in de psychologie

Saint Peter’s University

Wat is er boeiender dan de studie van de menselijke geest zijn?

Wat motiveert ons en hoe we leren? Welke invloed op onze perceptie van de wereld? Wat betreft onze emoties?

In Saint Peter's University, psychologie majors verdiepen in de wetenschappelijke studie van het menselijk gedrag en mentale processen.

Met concentraties in klinische, cognitieve en forensische psychologie, studenten volgen een strikt programma dat hen voorbereidt op graduate school en een loopbaan in de psychologie, het werken met individuen of organisaties. Veel psychologie majors blinken ook in de wet, het beheer en het onderwijs.

Onder begeleiding van docenten die allen actief betrokken zijn bij het onderzoek, psychologie studenten krijgen hands-on ervaring in on-campus laboratoria, met inbegrip van een optokinetische drum gebruikt om perceptie en reisziekte te verkennen.

En elk jaar de Psychologie Club en Psi Chi (cum laude middenveld) leden bij te wonen en de huidige onderzoek aan de Eastern Psychological Association bijeenkomst in steden als Boston, Philadelphia en New York.

Studenten krijgen individuele adviseren elk semester om ervoor te zorgen dat ze op de goede weg.

De beslissingen die men maakt over hun hbo-opleiding kunnen een grote impact hebben op iemands latere leven en carrière. Het kiezen van een major is geen gemakkelijke taak! Studenten kiezen psychologie, omdat ze vinden het interessant, leuk en omvat een verscheidenheid aan gebieden om te studeren.

Missie

De missie van de afdeling Psychologie van Saint Peter's College is om een ​​superieure undergraduate onderwijs in Psychological Science dat de psychologie benadrukt als een aanpak voor het oplossen van problemen en het ontdekken van nieuwe kennis in een diverse wereld te bieden.

Leerdoelen

  • Moedigen onze studenten om actief te streven naar academische uitmuntendheid.
  • Bieden studenten met een opleiding in de wetenschappelijke methode van onderzoek.
  • Ontwikkelen van vaardigheden en kennis die studenten concurrerend bij het zoeken naar werk of het opzetten van een loopbaan zal maken.
  • Begeleiden de studenten door middel van een reeks van ervaringen ontworpen om analytische, mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden te ontwikkelen.
  • Ontwikkelen van vaardigheden en kennis om studenten in staat stellen oplossingen voor de problemen en ethische problemen van onze moderne wereld te bouwen.
  • Bieden studenten met een basis voor graduate studie en professionele studies.
  • Introduceer studenten om de verschillende gebieden van de psychologie.
Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Englewood Cliffs, New Jersey
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Verenigde Staten - Jersey City, New Jersey
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan