Lees de Officiële Beschrijving

Meer informatie over Hersenen en Gedrag

De BA in Psychologie is een uitdagende en opwindende combinatie van leren over mensen en vaardigheden in wetenschappelijk denken. Je zult een solide basis krijgen in de belangrijkste gebieden van de psychologische wetenschap, alles van hoe de hersenen werken en hoe andere mensen ons gedrag beïnvloeden. Het curriculum voldoet aan de doelen die zijn vastgesteld door de American Psychological Association en biedt je een reeks carrièremogelijkheden.

UOCM101A

Cursusvereisten voor de BA

Onze BA in Psychologie geeft je een brede achtergrond in de belangrijkste gebieden van de psychologie, met de nadruk op psychologie als een wetenschappelijke discipline. Alle BA-graden op UCM omvatten een moderne taalvereiste van negen uur. Vaardigheid in een andere taal kan je carrièrevooruitzichten verbeteren.

De cursusvereisten omvatten 31-34 uur psychologiecursussen, afhankelijk van of u labcursussen of niet-labo-opties kiest. Het curriculum begint met Psy 1000 Orientation to Psychology, wat je inzicht geeft in de carrièremogelijkheden die voor je open staan ​​en waarmee je aan de slag kunt met het plannen van je studie. Die cursus wordt afgesloten met onze cursus senior capstone, Psy 4110 History of Psychology, die je helpt om alle kennis en vaardigheden die je hebt ontwikkeld bij elkaar te brengen en je voor te bereiden op de volgende stap in je carrière, of die stap nu een directe baan is of een slagings programma.

UOCM104a

Kiezen tussen de BA en BS

UCM geeft u de mogelijkheid om te kiezen tussen een BA of BS in Psychologie. Beide graden bieden een solide basis in de psychologische wetenschap en werken goed als de basis voor toegang tot een bachelor-niveau carrière of een graduaat programma. De BA is een flexibelere graad die goed werkt voor studenten die geïnteresseerd zijn in psychologie, maar die een loopbaan of een studie op andere gebieden dan de psychologie willen volgen. De meeste majors van de psychologie worden geen professionele psychologen! In plaats daarvan gebruiken ze hun unieke combinatie van wetenschappelijke denkvaardigheden en kennis over menselijk gedrag in een breed scala aan loopbaantrajecten.

Doe mee met onderzoek

Een van de speciale dingen over UCM Psychological Science is de mogelijkheid voor studenten om onderzoek te doen met onze afdelingsfaculteit. Als een wetenschappelijke discipline leren we constant nieuwe dingen over gedrag en hoe de geest werkt. Je kunt daar deel van uitmaken terwijl je je vaardigheden bouwt en je vaardigheden leert kennen. Onze studenten presenteren hun onderzoek vaak op studentenconferenties, co-auteurpresentaties op grote conferenties en soms zelfs op co-auteurspublicaties met hun facultaire mentoren.

BA Completion Program op Lee's Summit

Voor drukke, carrière-gedreven studenten, kan het BA Psychologie-programma je helpen om je diploma in psychologie af te ronden. Je kunt de belangrijkste vereisten van de psychologie invullen door een combinatie van online cursussen en cursussen die face-to-face worden gehouden in onze prachtige faciliteit in Lee's Summit. Je kunt de psychologievereisten in deeltijd, in vier semesters, voltooien als je al hebt voldaan aan de vereisten voor algemeen onderwijs of je Associate-diploma hebt behaald.

Opleiding te volgen in:
Engels
University of Central Missouri

Zie 25 andere vakken van University of Central Missouri »

Laatst bijgewerkt op October 14, 2018
Deze cursus is Campus based
Begindatum
Mei 13, 2019
Aug. 2019
Duration
4 jaar
Voltijd
Prijs
451 USD
Inwoner Missouri: $ 225,65 / per krediet uur. Niet-inwoner: $ 451,30 / per credit-uur. Per krediet uur tarieven zijn exclusief verplichte kosten, huisvesting of studieboeken.
Op locaties
Op datum
Begindatum
Mei 13, 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Aug. 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Jan. 2020
Aanmeldingslimiet

Mei 13, 2019

Aug. 2019

Jan. 2020