Bachelor in de psychologie

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Psychologie majors leren over menselijk gedrag en zijn context. Ze bestuderen motivaties, capaciteiten en menselijke capaciteiten en beoefenaars zet deze kennis om te werken in de verlichting van menselijk lijden.

Hedendaagse psychologie is enigszins verdeeld in verschillende benaderingen of theorieën voor het begrijpen van het gedrag. De organismen beschouwd kan variëren van chimpansees naar duiven, van mensen tot amoeben. Sommige psychologen geloven dat het meest belangrijke fysiologische processen (biologische aanpak) begrijpen; anderen zelden of nooit, overwegen fysiologie. Sommige psychologen erop aandringen dat we de diepste gedachten van de onbewuste geest (psychoanalyse) moet onderzoeken; anderen proberen te mentale structuren en processen die menselijke prestaties (cognitivisten) ten grondslag liggen begrijpen. Ondertussen, anderen bestuderen de gesitueerde acties van organismen en ontkennen dat 'geest' kan worden gescheiden van dit niveau van analyse (behaviorisme). Psychologie is verre van een verenigd gebied van onderzoek en praktijk. Dit zal een van de vragen die u moet beantwoorden voor jezelf: welk veld, of perspectief van de psychologie is het meest interessant voor u.

Gebieden van studie omvatten de fysiologie van de hersenen en het zenuwstelsel, cognitie, leren, kind psychologie, abnormale psychologie en het gedrag van dieren.

Waar kan ik terecht met psychologie?

Een basiskennis van de psychologie kan verlichten een aantal basisprincipes van gedrag - een enorme aanwinst als je wilt om effectief te communiceren, overtuigen, begeleiden of onderwijzen. Psychologie is een van de meest populaire undergraduate majors. Veel majors gebruiken het als een uitvalsbasis voor een liberale kunstonderwijs, of als basis voor het werk in andere gebieden zoals geneeskunde, recht, het bedrijfsleven, de menselijke diensten, management, verkoop en dergelijke.

In aanvulling op die lijst staat, kunnen studenten geïnteresseerd zijn in het nastreven van een graad in de aanverwante gebieden gericht toegepaste praktijk. Twee van deze opties, hier niet beschreven, zijn een master's degree in counseling en Educational Psychology (CEP), die wordt aangeboden door het College van Onderwijs, en een master's degree in Social Work (MSW), aangeboden door de afdeling Health Science.

Verwante Graden en programma's

  • Psychologie, Minor
  • Psychologie, Master of Arts Degree
  • Psychologie, Doctor of Philosophy Degree
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

The University of Nevada, Reno was founded in 1874 as the State University of Nevada in Elko, Nev., about 300 miles northeast of its present-day campus in Reno. The site for the university preparatory ... Lees meer

The University of Nevada, Reno was founded in 1874 as the State University of Nevada in Elko, Nev., about 300 miles northeast of its present-day campus in Reno. The site for the university preparatory school in eastern Nevada (where no state institutions had previously been located) proved to be impractical, as nearly half of the state's residents lived in the Reno-Carson City area. In 1885, the legislature approved the move of the University from Elko to Reno. Lees Minder