Bachelor in de psychologie

University of Redlands

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in de psychologie

University of Redlands

Bachelor in de psychologie

Psychologie is een van de belangrijkste menswetenschappen. Het laat ons toe om wie we zijn en hoe onze geest werkt te begrijpen. Als psychologie gestudeerd aan Redlands, zult u:

  • Kom naar de processen van gedrag te begrijpen, zowel in jezelf en anderen
  • Krijgen een algemene kennis van de redenen waarom mensen denken, handelen, en voel de manier waarop ze doen
  • Leren om kritisch te denken en problemen op te lossen
  • Ontwikkel je analytische, communicatie en interpersoonlijke en intrapersoonlijke vaardigheden
  • Ontdek ontwikkelingsstoornissen, biologische, cognitieve en sociale bijdragen aan de menselijke activiteit, zowel normale en abnormale

Met een graad in de psychologie van Redlands, kunt u versterken relaties, uw leiderschap vaardigheden te verbeteren, maken meer accurate beslissingen, krijgen een beter begrip van jezelf en succesvol te zijn in je carrière.

De Major

Majors moet een senior sluitstuk en een minimum van 10 cursussen in de psychologie, waarvan zeven moet zijn in residence te voltooien.

Studenten zijn verplicht om de volgende cursussen te voltooien: PSYC 100, PSYC 250 en PSYC 300.

Studenten kunnen de belangrijkste verklaren na afloop van PSYC 100 (met een minimum graad van 2,7), PSYC 250 (met een minimum graad van 2,0), en een extra psychologie cursus met een gecombineerde 2,3 GPA binnen hun psychologie cursussen. Transfer studenten wordt verwacht dat dezelfde voorwaarden en GPA normen als studenten in residence te ontmoeten.

We raden studenten aan al hun cursussen niet later dan hun junior jaar af te ronden. PSYC 100 idealiter worden genomen in het eerste jaar, gevolgd door PSYC 250 en PSYC 300 tegen het einde van het jaar drie.

Alle voorwaarde cursussen moeten worden genomen voor een numerieke cijfer. Studenten moeten een minimum graad van 2,7 verdienen in PSYC 100 voor haar om te dienen als een voorwaarde voor andere PSYC cursussen. Studenten moeten ook verdienen een minimum graad van 2,0 in PSYC 250 en PSYC 300 voor deze cursussen om te dienen als voorwaarden voor bovenste niveau cursussen.

Majors moet ook het minste drie gangen uit elk van de volgende categorieën: 1. Intermediate cursussen-PSYC 210, PSYC 220, PSYC 260, PSYC 262, PSYC 320, PSYC 335, PSYC 343, PSYC 344, PSYC 349, PSYC 350, PSYC 352, PSYC 355, PSYC 360. 2. Geavanceerde gangen- PSYC 435, PSYC 439, PSYC 440, PSYC 441, PSYC 445, PSYC 447, PSYC 448, PSYC 460. Deze cursussen hebben over het algemeen een empirische component met het verzamelen van gegevens, analyse, interpretatie, en een schriftelijk verslag.

  1. Studenten kunnen de tiende cursus kiezen uit een 3-4-eenheid cursus in de psychologie. Naast deze 10 lessen, moeten de studenten ten minste een semester van PSYC 473 of PSYC 487 of een onderzoeksproject in de vorm van een gerichte studie aan de hogere niveau, of eer te voltooien.

Studenten van plan om het buitenland te studeren moeten vroeg contact opnemen met hun adviseur van deze ervaring met de grote programmareeks coördineren. De afdeling ondersteunt en stimuleert interculturele studies.

De Minor

De minor in de psychologie bestaat uit een minimum van zes cursussen, waarvan er vier moeten zijn in residence. Het wordt aanbevolen dat studenten PSYC 100 eerste, want het is een voorwaarde voor de meeste psychologie klassen. PSYC 250 en 300 zijn niet vereist voor de kleine, maar ze zijn voorwaarden voor 400-level cursussen.

Departementale Honors

Departementale cum laude af in de psychologie is beschikbaar voor een uitzonderlijk bekwame en gemotiveerde studenten. Ontvangst van onderscheidingen vereist de voltooiing van een groot wetenschappelijk project (dat wil zeggen, grotendeels onafhankelijk onder de supervisie van de faculteit), wat neerkomt op een hoogtepunt van wetenschappelijke activiteit in de major. Honors kunnen worden toegekend aan studenten die verklaren zich in hun junior jaar, per afdeling faculteit zijn goedgekeurd als kandidaat, en die met succes een honours project geacht te zijn uitstekend door de student eer de commissie af te ronden.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Redlands, Californië
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates