Bachelor In De Psychologie

William Peace University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor In De Psychologie

William Peace University

Ooit afgevraagd over het menselijk gedrag en de menselijke geest? De psychologie major leert studenten over de wereld om hen heen door te focussen op de kleinste component - het individu. Door te leren de methodiek en principes van de psychologie, de studenten zijn in staat om het gedrag, gedachten, gevoelens en interacties van de mens te onderzoeken.

In nauwe samenwerking met docenten in kleine klassen, worden studenten uitgedaagd om hun kritisch denken en analytische vaardigheden te verfijnen door middel van strenge cursussen. Studenten leren niet alleen over de innerlijke werking van de hersenen, maar ook persoonlijkheid, waarneming, denken en sociale interactie. De psychologie gestudeerd aan WPU geeft studenten de kans om de handen te doen aan onderzoek en ontwikkeling van een werkelijk uniek perspectief op de samenleving.

Ons curriculum is resultaat gericht, het voorbereiden van studenten voor posities in het sociaal werk, counseling, psychologie, evenals andere niet-belangrijke specifieke carrière. WPU psychologie majors zijn ook gegaan naar de wet school en graduate programma's in het sociaal werk, op school counseling en sportpsychologie.

Cursussen

Bachelor of Arts in de psychologie

  • Liberaal Onderwijs Curriculum 49 krediet uur
  • Psychologie Core Cursussen 24 krediet uur
  • Psychologie Keuzevakken of de concentratie in de psychologie Research 15 krediet uur
  • Algemeen Keuzevakken 32 krediet uur
  • Totaal krediet uur voor de BA in Psychologie 120 credit uur

Carrière

Psychologie majors ontwikkelen vaardigheden zoals effectief luisteren, observeren, analyseren en interpreteren. Ze worden ook onderwezen het belang van ethische praktijk tonen zorg voor anderen en kritisch en inductieve denken. Vrede afgestudeerden gaan naar verschillende loopbaan in gebieden zoals farmaceutische verkopen, maatschappelijk werk, training sociale vaardigheden, relaties in de gemeenschap en klinische psychologie.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels


Laatst bijgewerkt op November 21, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
Deeltijd
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Raleigh, North Carolina
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates