Bachelor in de PTB (innovatie technologie) met onderscheiding

Universiti Teknikal Malaysia Melaka UTeM

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in de PTB (innovatie technologie) met onderscheiding

Universiti Teknikal Malaysia Melaka UTeM

De geïntegreerde planning, ontwerp, optimalisatie, werking en controle van de technologische producten, processen en diensten, een betere omschrijving zou het beheer van het gebruik van technologie voor menselijke voordeel zijn.

De Bachelor in Technology Management Program is uniek omdat het een combinatie van de ontwikkeling van essentiële zakelijke principes en vaardigheden met de nadruk op de fundamentele rol die technologie speelt in het beheer van de onderneming. In tegenstelling tot traditionele zakelijke programma's, de Bachelor in Technology Management Program dompelt studenten in de case studies op de integratie van nieuwe technologie, de voordelen van de technologie-infrastructuur, en het oplossen van problemen door middel van technologie. Deze gespecialiseerde kennis van techniek als een probleemoplossende gereedschap en verandering bestuurder laat Technology Management afgestudeerden te ontwikkelen tot meer effectieve managers en leiders, en gemakkelijker aanpassen aan veranderingen in de markt.

Vakinhoudelijke kennis Afgestudeerden van de cursus wordt verwacht dat zij in staat zijn om:

  • Bij te dragen binnen de industrie om technische projecten als individu of als teamleden; * Bijdragen aan de analyse, synthese, praktijk, business en management taken in een wetenschap of-techniek gebaseerde enterprise; - Inzicht in de structuur, de werking en de verantwoordelijkheden en zakelijke cultuur van acompany of organisatie; - Genieten van de verantwoordelijkheden, rollen, attitudes, waarden, prioriteiten, oordeel en werkmethoden van het beoefenen van professionele wetenschappers, technici en ingenieurs; - Bijdragen tot innovatie en ondernemerschap binnen een organisatie; - Begrijpen kwaliteitsborging processen; - Effectief communiceren in een waaier van technische en zakelijke situaties; en - het begrijpen van de interne en externe zakelijke omgeving van de wetenschap of-techniek gebaseerde bedrijven.

De educatieve doel van dit programma is om zakelijke, ondernemende, management studenten met wetenschap, technologie of techniek en communicatie kennis en vaardigheden uit te rusten, samen met beroepsgerichte vaardigheden, die hun aantrekkelijkheid en waarde voor de industrie zal toenemen.

Leerresultaten op de voltooiing van hun opleiding zullen de studenten een uitgebreide en goed onderbouwde kennis in hun vakgebied en een scala van overdraagbare professionele vaardigheden hebben ontwikkeld.

Deze training leert u om bij te dragen aan innovatie en ondernemerschap binnen een organisatie, management taken uit te voeren in een wetenschap of techniek gebaseerde enterprise, en begrijpen van een bedrijf structuur, de werking, de verantwoordelijkheden en de bedrijfscultuur.

Bijdragen aan innovatie en ondernemerschap binnen een organisatie, uit te voeren beheer van taken in een wetenschap of-techniek gebaseerde enterprise, en om te begrijpen van een bedrijf structuur, de werking, de verantwoordelijkheden en de bedrijfscultuur.

Bachelor in Technology Management (Innovatie Technologie) is een programma dat individuen die R & D-organisatie of de innovatie-activiteiten van elk bedrijf kan beheren ontwikkelt. Naast het feit dat een intelligent werknemer, zal de afgestudeerde in staat om kansen van R & D te zoeken zijn en opkomen voor het om een ​​succesvol bedrijf te zijn.

Om dit te realiseren, zullen de studenten worden onderwezen onderwerpen met betrekking tot management, technologie en technopreneurship met een grotere focus op innovatie kennis.

Strategic Innovation Management, Technology Transfer, Technology planning en forecasting, Intellectual Property Management en Marketing, Quality Management, Management of Change en Project management zijn de belangrijkste onderwerpen voor dit programma.

Carrièregerelateerde INFORMATIE

Studenten met een Bachelor in Technology Management (Innovatie Technology) diploma hebben een schat aan carrièremogelijkheden om uit te kiezen: o Information Systems Management o Technologie marketing o Administratieve diensten o Managing Technical Operations System o Het beheren van R & D

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Jan. 2019
Duration
Duur
8 semesters
Voltijd
Price
Prijs
12,438
voor het eerste jaar. 11,770.00 RM voor de volgende jaren.
Locations
Maleisiƫ - Malakka, Malakka
Startdatum : Jan. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Jan. 2019
Maleisiƫ - Malakka, Malakka
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan