Bachelor in de rechten

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Bachelor of Laws

Studeren in een van de top 200 wet scholen in de wereld. Kijk dieper uit te vinden waarom wetten worden gemaakt, die ze maakten, hoe ze werken en hoe ze te veranderen.

Waarom de studie van de Waikato LLB?

LLB_final

Beoordeeld door Advocaten en rechters

Advocaten en rechters zullen worden betrokken bij het onderwijs en de beoordeling van uw wet opdrachten en zal u voorzien van waardevolle feedback. Dit soort contact met het beroep zal u goed van pas wanneer u bij een aanvraag voor een full-time baan.

Praktische ervaring

Bij Waikato, krijg je om vaardigheden die je nodig hebt om te slagen in het beroep uit te oefenen - of het nu het interviewen van een klant, waardoor een zaak in de rechtbank, de onderhandelingen over schikking voor een klant, of het opstellen van een verplicht contract om een ​​fusie te perfectioneren.

U zult analyseren hoe de wet is actief in lokale, nationale en globale contexten en leren om de zakelijke praktijken van de financiële markten, bedrijven, nationale en lokale overheden, trusts en IWI overwegen. Stages Er zijn tal van mogelijkheden voor u om uw praktische ervaring om real-life problemen toe te passen. Vanaf het tweede jaar verder in de wet graad, krijgt u de mogelijkheid om werkervaring in het Hamilton District Community Law Center, politie openbaar ministerie, Defence Office, diverse stads- en regionale raden, advocatenkantoren en andere organisaties op te doen. U zult ook in aanmerking komen voor de Nationale Summer Clerking Employment Programme.

Directe invoer

Onze studenten niet een speciale uitnodiging nodig om vooruitgang te boeken in het 2de jaar van hun graad in de rechten. Onze selectie vindt plaats bij de aanvraag. Als je ieder jaar in de Bachelor of Laws worden geaccepteerd en u krijgt de benodigde passeren kwaliteiten, dan heb je automatisch toegang tot de volgende jaren tot het moment dat je afstudeert krijgen.

Nieuwe, multi-miljoen dollar gebouw

In 2016 de Faculteit der Rechtsgeleerdheid verplaatst naar de nieuwe multi-miljoen dollar gebouw. De nieuwe faciliteiten zijn speciaal gebouwd om aan de behoeften van onze studenten te ontmoeten. Onze state-of-the-art Moot Court zal u toelaten om het oefenen mooting of onderhandelingen op te nemen voor zelf-evaluatie en beoordeling.

Gegeven door vooraanstaande juridische adviseurs van Nieuw-Zeeland

De Bachelor of Laws wordt gegeven door een aantal van Nieuw-Zeeland vooraanstaande geleerden, die adviseren om overheden, bedrijven en niet-gouvernementele organisaties.

De klassen zijn klein en worden meestal aangeboden in seminar stijl discussies. We hebben een open deur-beleid, zodat u volop mogelijkheden om onze medewerkers te praten. Lees meer over onze expertisegebieden van docenten.

Geïndividualiseerde, voortdurende ondersteuning

De faculteit drie dynamische wet studentenverenigingen: Pacific Law Student Association, Te Whakahiapo (Maori Student Association) en Waikato Law Studieverenigingen spelen een belangrijke rol van het bevorderen van goede collegiale verhoudingen tussen studenten en bieden tal van sociale en leermogelijkheden. Onze Mentoring Programme zal extra ondersteuning te bieden. Onze Mentors zijn recht studenten in hun laatste jaar van de studie. Zij zullen begeleiden in je studie, je helpen om te navigeren door de overgangsperiode van school of vroegere dienstbetrekking aan universitaire studie en u adviseren over andere diensten en mogelijkheden voor u beschikbaar op de campus.

Behulpzaam administratief personeel is ook in staat om u te voorzien van persoonlijk advies over studiemogelijkheden en u te helpen met je diploma planning. Maak een boeking aan ons personeel te praten of als u vragen heeft over hoe toe te passen.

Erkend door Institute van Nieuw-Zeeland de arbiters en bemiddelaars

Faculteit der Rechtsgeleerdheid Waikato is de enige wet school in Nieuw-Zeeland geaccrediteerd door de scheidsrechters en Meditators' Institute of Nieuw-Zeeland. Dit betekent dat je automatisch lid van deze professionele organisatie zal worden en kunnen zich specialiseren om te oefenen in deze groeiende gebied van het recht.

Het beoefenen van de wet in Nieuw-Zeeland

De Waikato Bachelor of Laws is goedgekeurd door de Nieuw-Zeelandse Raad van Legal Education (NZCLE). Dus, na het behalen van je diploma, zult u in aanmerking komen voor de Professional Legal Studies voltooien (PLS) cursus te worden toegelaten als advocaat en procureur als advocaat in Nieuw-Zeeland. De Professional Legal Studies cursus kan worden ingevuld op het Institute of Legal Studies (IPLS) Of het College of Law Nieuw-Zeeland.

Personaliseer uw graad in de rechten met een tweede grote

De Bachelor of Laws vereist dat je recht te kiezen als een belangrijk onderwerp. U kunt echter ook kiezen om een ​​tweede grote nemen in bijna alle andere undergraduate onderwerp aangeboden aan de Universiteit van Waikato, zoals Computer Science of Human Resource Management.

U kunt een breed scala aan optionele wet papers, waaronder de studie:

 • Voorspraak
 • Mededingingsrecht
 • Bedrijfsobligaties en finance
 • Werknemers wet
 • Milieuwet
 • Familie wet
 • Mensenrechten
 • Intellectueel eigendom
 • Internationale handel
 • Recht en Informatica
 • Maori land de wet
 • Bemiddeling
 • Natural Resources Law
 • Internationaal publiekrecht
 • Het Verdrag van Waitangi in de hedendaagse Aotearoa / Nieuw-Zeeland

Bekijk de volledige lijst van optionele wet papers hier.

Carrièremogelijkheden

 • Notaris
<li>  Advocaat</li>
<li>  RECHTER</li>
<li>  Policy Analyst &amp; Advisor</li>
<li>  Bestuurslid Iwi of andere organisaties</li>
<li>  jurist</li>
<li>  Politicus</li>
<li>  Business Owner</li>
<li>  Human Resource personeel</li>
<li>  Bemiddelaar en onderhandelaar</li>

Conjoint graad opties

Wilt u verschillende gebieden van studie te combineren door het verrichten van twee undergraduate graden op hetzelfde moment? Denk dan eens aan een gezamenlijke graad (ook bekend als een double degree).

Hier is de lijst van de meest populaire gezamenlijke graden:

 • Bachelor of Arts / Bachelor in de rechten (BA / LLB)
 • Bachelor in de Sociale Wetenschappen / Bachelor of Laws (BSocSc / LLB)
 • Bachelor of Science and Technology / Bachelor in de rechten (BSc / LLB)
 • Bachelor of Management Studies / Bachelor in de rechten (BMS / LLB)

Exchange programma en studeren in het buitenland

Bent u geïnteresseerd om te studeren in een ander land?

Het bestuderen van de wet in een buitenlandse jurisdictie is niet alleen waardevol op zijn eigen verdienste, maar het stelt u ook om opnieuw te onderzoeken de fundamenten van de Nieuw-Zeelandse rechtssysteem door middel van een vergelijkende lens.

In je vierde jaar van de studie, dan heb je de mogelijkheid om een ​​semester van de studie door te brengen in de richting van je diploma bij een van onze vele partner wet scholen in Europa, Noord-Amerika of Azië.

Om in aanmerking te komen moet je je derde jaar af te ronden in de Rechten en hebben een gedegen academische record. Neem voor meer informatie contact op met de Student van de Wet Administrators.

In aanvulling op de wet uitwisselingsprogramma, als je studeert voor een gezamenlijke graad, kunt u in staat om deel te nemen aan de Universiteit van Waikato uitwisselingsprogramma. Vanaf het tweede jaar verder kunt u een aantal niet-wet papieren in het buitenland te studeren.

Toelating en inschrijving

Er zijn twee innames voor de Bachelor of Laws (LLB) - in februari en juli van elk jaar. Als u Nieuw-Zeeland National University Entrance, dan bent u in aanmerking voor deze mate.

De toelatingscommissie beschouwt alle toepassingen op een case-by-case basis. U moet uw aanvraag met academische prestaties, werkervaring, school en maatschappelijke betrokkenheid uiteengezet in een schriftelijke verklaring te ondersteunen. Uw persoonlijke verklaring moet worden tot 300 woorden.

Als u niet voldoet aan de toegang tot de universiteit eisen, neem dan contact recruitment@waikato.ac.nz want er zijn andere wegen die u kunt nemen om te studeren op dit gebied.

Als je je eerste jaar gaat over op Waikato dan ben je gegarandeerd toegang tot het tweede jaar van je opleiding.

Laatst bijgewerkt op apr 2017

Over de school

This University is provides students with a full and dynamic university experience, distinctive in character, and pursuing strong international links to advance knowledge. A commitment to producing qu ... Lees meer

This University is provides students with a full and dynamic university experience, distinctive in character, and pursuing strong international links to advance knowledge. A commitment to producing quality research that aims to solve the worlds greatest issues has led to the University being among the 100 universities for research impact. Lees Minder
Hamilton , Tauranga + 1 Meer Minder