Bachelor In De Reclame

Oral Roberts University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor In De Reclame

Oral Roberts University

Reclame is een van de vier grote concentratiegebieden in de media grote. De doelstellingen van de media belangrijkste zijn: - Ontwikkelen van vaardigheden in het bericht ontwerp en channel distributie via de traditionele (televisie, film, afdrukken) en nieuwe (online, mobiel, interactieve) media, die een basis waarop specifieke carrière vaardigheden te bieden - Zorg een basis voor een breed scala aan beroepsopleidingen ervaringen in de media, gericht op productie, regie en beheer - Zorg voor geschikte voorbereiding voor graduate studie

Van ambtenaren tot pindakaas, sportwagens aan seminars, zal een ORU reclamemedia student leert om ideeën, producten en diensten te verkopen in een concurrerende, wereldwijde markt.

De reclame-programma combineert lessen in strategische planning, overtuiging, productontwikkeling, mediarecht en consumentenmarketing om fundamentele kennis op te bouwen. Studenten dan gebruik van technologie-grafisch ontwerp, web development, online onderzoek, digitale fotografie en video productie tools om de boodschap over te brengen aan beoogde publiek.

Tijdens een programma van vier jaar, studenten kunnen:

  • Experimenteer met nieuwe technologieën en bericht distributiekanalen - Samenwerken met klanten te ontwikkelen en uit te voeren marketing campagnes - Intern in agency, media, non-profit, ministerie en andere organisaties - Doe mee aan nationale, regionale en nationale industrie competities (bv. campagne planning en creatieve ontwerp)

Mogelijkheden zijn beschikbaar om geld te verdienen werken in on-campus-ad-gerelateerde posities zoals universitaire ontwikkeling, reclame, verkoop, opnames en retaildiensten. Ad studenten ook in aanmerking voor beurs awards ontvangen van professionele hoofdstukken en programma donoren.

Wat heb je te uit te kijken?

Als een reclame-student zal u:

  • construeren super-opgeladen oplossingen voor problemen van klanten gebouwd met marketing intelligence, strategische bekwaamheid en creativiteit.
  • honger naar de nieuwste manieren (zoals sociale media) om ideeën, producten, diensten en berichten aan te sluiten op specifieke doelgroepen.
  • worden gemotiveerd door jouw faculteit, passie, opkomende belangen en (wat zal levenslang zijn) vrienden. omarmen invloed van reclame op de gedachten, gevoelens en handelingen van anderen en bepalen waar je zal leiden in het.
Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Tulsa, Oklahoma
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2018
Verenigde Staten - Tulsa, Oklahoma
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan