Bachelor In De Regering

Oral Roberts University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor In De Regering

Oral Roberts University

Een overheid belangrijk bij ORU helpt studenten voor een loopbaan in verschillende gebieden voor te bereiden door het benadrukken van de breedte van de kennis over de nationale en mondiale aangelegenheden, met name de analyse van hen in het licht van de joods-christelijke waarden en principes, analytisch lezen en geavanceerde schrijfvaardigheid, en de mogelijkheid om te gebruiken een verscheidenheid van onderzoeksvaardigheden.

In combinatie met een passende graduaat (JD, Ph.D., MPA, enz.), studie van de overheid is een uitstekende voorbereiding voor de wet, het bedrijfsleven, de journalistiek, christelijke bedieningen en missies, en andere gebieden. Sinds de politieke besluitvorming raakt alle aspecten van het leven, de studie opent nieuwe perspectieven voor alle christelijke burgers en professionals. Deze graad kan in drie jaar worden afgerond door het volgen van de mate-in-drie plannen vel. Deze belangrijke is ook beschikbaar via ORU Afstandsonderwijs online.

Career Opties

  • Advocaat - Civil service professioneel aan de lokale, provinciale, nationale of internationale niveau - professor van de universiteit - Politicus of politieke adviseur - Private sector professional in publieke zaken afdelingen van bedrijven en ondernemingen - Openbare administrator - Universitair docent
Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is
Online
Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
6 - 8 semesters
Voltijd
Price
Prijs
17,089 USD
Locations
Verenigde Staten - Tulsa, Oklahoma
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2018
Verenigde Staten - Tulsa, Oklahoma
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Price
per semester.