Bachelor in de ruimtelijke ordening

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Bachelor in de Ruimtelijke Ordening

Een multi-disciplinair, onderzoek onder leiding van programma dat de theorie en de praktijk in overeenstemming is met de hedendaagse planning milieu biedt. Waikato's Bachelor in de Ruimtelijke Ordening biedt een pad in een carrière in de stedelijke planning en resource management, met de nadruk op praktische ervaring in de industrie, zoals de voorbereiding van het beleid op het milieu en het bijwonen van resource management hoorzittingen.

envp-trip

De Bachelor of Environmental Planning (BEP) bij Waikato richt zich op lokale, nationale en mondiale milieuproblemen management vraagstukken. Gebieden van het onderzoek zijn onder andere duurzame huisvesting, zoetwater management, Maori resource management en het behoud van biodiversiteit.

U zult worden gegeven door vooraanstaande experts uit de industrie die zich in de voorhoede van de meest recente onderzoek en innovatie. Hun expertise zal u voorzien van een solide basis in de professionele planning vaardigheden en een specialist graad geaccrediteerd door de Nieuw-Zeelandse Planning Institute (NZPI).

Met nauwe banden met de bredere Waikato Gewest en zijn rijkdom aan natuurlijke hulpbronnen, Waikato's Ruimtelijke Ordening programma brengt papieren van onderwerpen, zoals ruimtelijke ordening, Biologie, Economie, politicologie, geografie en Māori en de Stille Oceaan Ontwikkeling samen.

De BEP biedt u praktische, branche-ervaring opgedaan over labs, workshops en excursies. U zult ook profiteren van gastdocenten en praktische activiteiten, en zal branchegerichte evenementen zoals resource management hoorzittingen, jurisprudentie presentaties en mock hoorzittingen bij te wonen.

Vier-jarige opleiding is verdeeld in twee paden, elk met drie stromen:

Environmental Science and Resource Planning Pathway:

Je hebt een sterke wetenschappelijke kennis te ontwikkelen als aanvulling op de kern ruimtelijke ordening papieren.

 • Het kust- en zeemilieu
 • Freshwater Environments
 • Terrestrial Environments

Sociaal-economisch beleid en planning Pathway:

Je zult ontwikkelen van sterke economische, politieke en beleidsanalyse vaardigheden om de kern ruimtelijke ordening papieren te vullen.

 • Samenleving, politiek en Milieu
 • Environmental Economics
 • Public Policy en Milieu

Carrièremogelijkheden

 • stad Planner
 • Community Development Coordinator
 • behoud Planner
 • Milieu Consultant / Educator / Planner
 • IWI Planning Coordinator
 • beleid Analyst
 • Resource Toestemming Planner

Praktische ervaring

Veel van de kranten aangeboden binnen de BEP bevatten mogelijkheden voor praktische ervaring met inbegrip van laboratoria, workshops en excursies. Gastdocenten uit de beroepsgroep, evenals mensen en organisaties die betrokken zijn bij ruimtelijke ordening en resource management, zal presentaties te geven.

Naarmate je verder komt in het programma van de studie wordt verwacht dat je een breed scala aan praktische activiteiten uit te voeren als onderdeel van uw assessment. Het maken van kaarten, GIS-toepassingen, resource toestemming toepassingen, resource management plannen, IWI beheersplannen, beleid position papers en toezicht op het milieu plannen zijn voorbeelden van de beoogde praktische ervaring component. U zult resource management hoorzittingen bij te wonen, worden betrokken bij de jurisprudentie presentaties en deelnemen aan mock hoorzittingen.

Toelating en inschrijving

U komt in aanmerking om een ​​aanvraag voor deze mate als u toegang tot de universiteit en voldoen aan alle aanvullende eisen voor de kwalificatie. Alle andere aanvragen worden beschouwd op een case-by-case basis.

Sommige eerste jaar papers kunnen specifieke voorwaarden, dus kijk dan op de catalogus van papers voorzichtig. Als je niet voldoet aan de voorwaarden, kunt u contact opnemen wfass@waikato.ac.nz want er kunnen andere routes die u kunt nemen om te studeren op dit gebied.

Laatst bijgewerkt op apr 2017

Over de school

This University is provides students with a full and dynamic university experience, distinctive in character, and pursuing strong international links to advance knowledge. A commitment to producing qu ... Lees meer

This University is provides students with a full and dynamic university experience, distinctive in character, and pursuing strong international links to advance knowledge. A commitment to producing quality research that aims to solve the worlds greatest issues has led to the University being among the 100 universities for research impact. Lees Minder
Hamilton , Tauranga + 1 Meer Minder