Bachelor in de Scandinavische studies

North Park University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in de Scandinavische studies

North Park University

Bachelor in de Scandinavische Studies

De kans om deze bijzondere Europese cultuur te verkennen, een nieuwe taal leren, en studeren in het buitenland zal je voorbereiden om te leven in een multiculturele wereld, staande als vindingrijk, flexibel, en kunnen aantonen creatief en kritisch denken. Geen veld-of land-is buiten bereik na het afstuderen. Onze afgestudeerden gaan om te studeren of te werken in alles, van non-profit tot onderwijs voor het bedrijfsleven, in de Verenigde Staten en in het buitenland.

Waarom North Park?

Zweedse immigranten opgericht North Park meer dan een eeuw geleden, het leggen van de fundering voor u om te verbinden met onze Scandinavische erfgoed. Gelegen in het hart van de Scandinavische cultuur Chicago's, zal u deelnemen aan levendige tradities en hebben toegang tot stages en evenementen in de stad. Wij bieden de langste ononderbroken uitwisselingsprogramma tussen de Verenigde Staten en Zweden en andere studie in het buitenland programma's die zal je voorbereiden op een mondiale samenleving te leven.

Carrière In Scandinavische Studies

Je zal afstuderen tweetalig en bicultureel-twee kwaliteiten die deuren zal openen naar vele gebieden. Met de mogelijkheid om grote verdubbelen, onze afgestudeerden hun loopbaan dat non-profit, onderwijs, bedrijfsleven, en de bediening bevatten.

Chicago Als een klaslokaal

De Swedish American Museum is in de buurt, traditioneel Zweedse wijk Andersonville, dicht genoeg voor excursies, stages, en culturele evenementen. Onze eigen Centrum voor Scandinavische Studies biedt verbindingen met vele organisaties. Culturele ervaringen in de hele stad en de vele wijken zal uw North Park onderwijs te verrijken.

In Het Buitenland Studeren

Het ervaren van de eerste hand van de cultuur en gewoonten van een Scandinavisch land zal zowel het uitbreiden van uw wereldbeeld en brengt scherp in beeld wat je hebt geleerd in de klas. Studenten kunnen studeren in Noorwegen, Finland, IJsland of Zweden, waar de 35-jarige SVF-programma in Jönköping is de langste ononderbroken uitwisselingsprogramma tussen de Verenigde Staten en Zweden. Mogelijkheden om in het buitenland te studeren met de International Student Exchange Program (ISEP) zijn ook beschikbaar.

Programma-eisen

  • 36 uur van de belangrijkste cursussen
  • 46 Core Curriculum credits
  • 120 totale credit-uren voor het afstuderen
Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Chicago, Illinois
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2019
Verenigde Staten - Chicago, Illinois
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan