Bachelor in de sociale diensten in de sociale diensten

Metropolia University of Applied Sciences

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in de sociale diensten in de sociale diensten

Metropolia University of Applied Sciences

metropolia_socialservices

Bachelor of Social Services

Als een Bachelor of Social Services ben je gekwalificeerd om te werken met verschillende klantgroepen. Verlening van diensten en client werk wordt gezien door een sociaal pedagogisch kader. Het werk kan bestaan ​​uit het ondersteunen van klanten in hun huis of de gemeenschap instellingen, de coördinatie van de diensten, of ondersteunende begeleiding en hulp.

bescherming van het kind, en vroegschoolse educatie, buurtwerk, drugsmisbruik voorkomen of bevordering van de geestelijke gezondheidszorg: het werk kan plaatsvinden met gezinnen en mensen van alle leeftijden op gebieden zoals nemen. Het curriculum, gebaseerd op een sociaal pedagogisch kader richt zich op empowerment van de burgers, het voorkomen van marginalisatie en het bevorderen van integratie en sociale pluralisme.

Werken als een Bachelor of Social Services vereist multi-disciplinair onderwijs, collaboratieve vaardigheden en het vermogen te onderzoeken en zichzelf en zijn gebied te ontwikkelen. Als u door de opleiding te verplaatsen, zal u deelnemen aan thematische leerprocessen, zoals: het uitbreiden van de kennis van de sociale pedagogie, de samenwerking met het beroepsleven partners en onderzoekende ontwikkeling binnen de sociale diensten. De leermethoden kunnen zijn: individueel leren, groepswerk en projectonderwijs. Als student kun je deelnemen aan internationale activiteiten op verschillende manieren in verschillende stadia van je studie.

Uitvoering

Instructie wordt voornamelijk in het Engels aangeboden. Echter, je verwacht dat je een basiskennis van de Finse taal. Het curriculum bestaat uit kern, professionele en optionele studies, stages en een afstudeerproject.

Stages bestaan ​​uit vier periodes tijdens de studie. Posities worden aangeboden in verschillende werkomgevingen.

Wat weinig Bachelors van de Sociale Diensten van gemaakt? Bekijk de video.

http://www.metropolia.fi/uploads/html5video/SK_BachelorSS_2013_01.mp4

Leeromgeving

Faculteit leden van de opleiding zijn pedagogisch opgeleide leerkrachten die hebben ervaring in het lesgeven in het Engels. De Engels collegegeld opleiding aan Metropolia is één van de meest ervaren in Finland. De opleiding nodigt jaarlijks gastdocenten om het programma te verrijken. Lesmethoden omvatten bijvoorbeeld, lezingen, discussies, groepswerk, het leren van opdrachten, projecten, workshops, e-learning en onafhankelijke studies.

Je maakt deel uit van een multiculturele student groep. Hoewel de meerderheid van de studenten zijn de Finse, zijn er ongeveer 15 andere nationaliteiten vertegenwoordigd in de gehele opleiding studentengroep.

internationale activiteiten

Als een student van de opleiding vindt u vele mogelijkheden om deel te nemen aan internationale activiteiten.

De opleiding is in samenwerking met een aantal universiteiten en instellingen voor hoger onderwijs in veel Europese landen, Afrika, Azië en de Verenigde Staten. De activiteiten omvatten studenten en uitwisseling van personeel, internationale projecten en intensieve week programma's.

Een meerderheid van de opleiding de studenten deelnemen aan een aantal uitwisselingsprogramma en voltooien ofwel de tweede of derde plaatsing in een ander land.

Beurzen

Per elke opleiding is overeengekomen dat 50% van de aanvragers komen buiten de EU / EER-landen, met de meest succesvolle resultaten in het toelatingsexamen, zal een volledige vrijstelling van het collegegeld in het eerste studiejaar ontvangen.

Tijdens de 2.-4. academisch jaar, zal een beurs die 75% van het jaarlijkse collegegeld verleend op voorwaarde dat de student heeft opgebouwd:

  • een minimum van 55 studiepunten (ECTS) in het voorgaande studiejaar (eindigend op 31 juli) in een bacheloropleiding
  • een minimum van 20 studiepunten (ECTS) in het voorgaande semester (najaar semester eindigend 31.12. en de lente semester eindigend 31,7.) in een masteropleiding

In de jaren 04/02, kan de resterende 25% van het studiegeld van een student worden afgezien indien de school vaststelt dat het gerechtvaardigd is op basis van sociale, gezondheids-, of andere redenen.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Aug. 2019
Duration
Duur
42 maanden
Voltijd
Price
Prijs
- 0 € en 11.000 € / jaar voor niet-EU / EER-studenten
Locations
Finland - Helsinki
Startdatum : Aug. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Startdatum : Aug. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Aug. 2019
Finland - Helsinki
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan