Bachelor In De Sociale Wetenschappen (cum Laude) In Sport En Recreatie Beheer

Technological and Higher Education Institute of Hong Kong THEi

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor In De Sociale Wetenschappen (cum Laude) In Sport En Recreatie Beheer

Technological and Higher Education Institute of Hong Kong THEi

De snelle ontwikkeling van de sport en recreatie-industrie in Hong Kong heeft een sterke vraag naar aanverwante specialisten. Dit programma is bedoeld om studenten te voorzien van een rigoureuze en intellectuele programma van de studie die wensen uit te oefenen of verder hun carrière verder te ontwikkelen in de verwante terreinen van sport coaching, sport-therapie, of recreatie management. Door middel van kwalitatief hoogstaand onderwijs en opleiding, die zowel theoretische als praktische kennis, maar ook professionele vaardigheden en werkervaring van Work-Integrated Learning te benadrukken, zal afgestudeerden professioneel en / of klinisch bevoegde in hun disciplines. Studenten zullen specialiseren in een van de drie specialisaties: (1) sport coaching, (2) sport therapie, en (3) recreatie management, om hun vakbekwaamheid te ontwikkelen.

Sport Coaching Specialisatie

Deze specialisatie voedt toekomstige sportcoaches met een goed begrip van de sport wetenschap voor prestatieverbetering. Deze specialisatie heeft betrekking op het coachen individuele en teamsporten, prestatiemeting en analyses, sport biomechanica, sportpsychologie, kracht en conditionering voor sportieve prestaties, en talent identificatie in de sport.

Sport Therapy Specialisatie

Deze specialisatie is geaccrediteerd door de Vereniging van Sport Therapeuten (SST) uit het Verenigd Koninkrijk. Studenten in deze specialisatie zijn de student-lid van het SST. Deze specialisatie traint Sports Therapeuten die kunnen voorkomen en behandelen van sportblessures. Deze specialisatie heeft betrekking op de erkenning en evaluatie van sportblessures, perifere en wervel manuele therapie, op het veld beheer van noodsituaties, kracht en conditie, en revalidatie van sportblessures en voor speciale populaties.

Recreatie Beheer Specialisatie

Thei is de corporate lid van de Hong Kong Recreatie Management Association. Deze specialisatie biedt essentiële training in de recreatie management, inclusief sport media, communicatie en public relations, exploitatie en het beheer in het clubhuis en spa, sport en globalisering, park, zwembad, en tuinbouw management, human resources en strategisch management en marketing management.

Carriere vooruitzichten

Sport Coaching Specialisatie

Afgestudeerden van deze specialisatie kan sport coach, kracht en conditietrainer, fitness coach en sport wetenschapper geworden. Potentiële werkgevers onder andere National Sports Verenigingen, Hong Kong Sports Institute, Vrije tijd en Culturele Dienst, fitnesscentra en sportclubs.

Sport Therapy Specialisatie

Afgestudeerden van deze specialisatie in aanmerking te registreren om de SST als Sports Therapeuten en volwaardig lid. Potentiële werkgevers omvatten sport therapie en revalidatie klinieken, Nationale Sport Verenigingen, Hong Kong Sports Institute, en sportclubs / teams.

Recreatie Beheer Specialisatie

Afgestudeerden van deze specialisatie kan werken op vrije tijd en culturele Services Department, clubhuis, event management bedrijven, sport marketing bedrijven, pretparken, Nationale Sport Verenigingen, en Hong Kong Sports Institute.

Professional Recognition

De Sports Therapy specialisatie van dit programma is geaccrediteerd door de Vereniging van Sport Therapeuten, UK. Website: http://www.society-of-sports-therapists.org/

Opmerking (s):

VTC behoudt zich het recht voor om een ​​programma te herzien programma naam, inhoud te annuleren of wijzigen van het aanbod campus (sen) voor de les start als de omstandigheden dat rechtvaardigen.

Vereiste academische kwalificaties

  • Kandidaten met een niet-lokale kwalificaties
  • Niet-lokale kwalificaties verwijzen naar academische kwalificaties verkregen in secundaire of tertiaire instellingen buiten Hong Kong en China, met inbegrip van GCSE, IGCSE, GCE examens, International Baccalaureate (IB) of andere buitenlandse diploma's
  • Toepassingen met een niet-lokale kwalificaties, met inbegrip van taal kwalificaties, zal individueel door de betrokken diensten worden beoordeeld.

Taal Vereisten

Engels Taal Kwalificaties

Opleidingen

Test van het Engels als vreemde taal (TOEFL) Een score van 550 (paper-based) / 213 (computer-based) / 79 (internet-gebaseerde

Internationaal Engels Language Testing System (IELTS) Een algemene score van 6,0

GCSE / IGCSE / GCE O-niveau Engels Taal Rang C

GCE A-niveau / GCE AS niveau Engels Taal Klasse E

International Baccalaureate (IB) Engels Taal

  • 5 (Standard-niveau Engels Taal Syllabus B) /
  • Niveau 4 (Hoger-niveau Engels Taal Syllabus B) /
  • 4 (Standaard- / Higher-level Engels Taal Syllabus A)

Hoger Diploma Programma

Test van het Engels als vreemde taal (TOEFL) Een score van 500 (paper-based) / 173 (computer-based) / 61 (internet-based)

Internationaal Engels Language Testing System (IELTS) Een algemene score van 5,0

GCSE / IGCSE / GCE O-niveau Engels Taal Rang D

GCE A-niveau / GCE AS niveau Engels Taal Klasse E

International Baccalaureate (IB) Engels Taal

  • 4 (Standard-niveau Engels Taal Syllabus B) /
  • 3 (Higher-level Engels Taal Syllabus B) /
  • 3 (Standaard- / Higher-level Engels Taal Syllabus A)

Opmerkingen: Voor opleidingen moet de TOEFL of IELTS resultaten ingediend binnen een periode van 2 jaar vanaf de datum van de test of het onderzoek naar de datum van aanvang van de studie.

Chinees / Other Language (s)

Er is een tweede vereiste taal, ofwel Chinees of andere talen. De kwalificaties worden individueel door de betrokken diensten worden beoordeeld.

Volwassen Aanvrager

Aanvragers 25 jaar of hoger op of voor 1 september toelating jaar en niet voldoen aan de toelatingseisen voor een opleidingscommissie van toepassing kunnen zijn voor toelating als een volwassen aanvrager.

Aanvragers de leeftijd van 23 of hoger op of voor 1 september toelating jaar en niet voldoen aan de toelatingseisen voor een Hoger Diploma Programme van toepassing kunnen zijn voor toelating als een volwassen aanvrager.

Aanvragen van volwassen aanvragers worden op individuele basis. Zij moeten voldoende motivatie, kennis, mogelijkheden en het vermogen om het waarschijnlijk dat ze zouden het programma met succes af te ronden demonstreren. Aanvragers zullen geen voorrang op andere kandidaten, en slechts een beperkt aantal plaatsen worden aangeboden aan geschikte volwassen kandidaten.

Vergoedingen

Voor Opleidingen, het collegegeld is ongeveer HKD75,000 per jaar, terwijl het collegegeld voor het Hoger Diploma programma is ongeveer HKD50,000 per jaar. Houdt u er rekening mee dat de kosten kunnen variëren afhankelijk van de inflatie, curriculum structuur, individuele, milieu- en andere relevante factoren.

Daarnaast verblijfkosten * zijn bedragen circa HKD50,000 per jaar, terwijl andere kosten van levensonderhoud (met inbegrip van voedsel, transport en diverse kosten) zijn bedragen circa HKD 60.000 per jaar.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels


Laatst bijgewerkt op October 23, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
2 - 4 jaar
Voltijd
Locations
Hongkong - Hong Kong
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Hongkong - Kowloon
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2018
Hongkong - Hong Kong
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Hongkong - Kowloon
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan